Hvad er CD MP3 afspilning i Stereo?

March 26

Hvad er CD MP3 afspilning i Stereo?

På et tidspunkt, har du sikkert lyttet til MP3-filer på en computer, spillet lyd-cd'er og hørt dem begge i stereolyd. Oprettelse af en MP3-CD i stereo er en kombination af disse fælles aktioner.

MP3-filer

MP3-filer er en standard måde at komprimere lyd til distribution via en computer. Programmer komprimere ofte lyd taget fra cd'er uden mærkbart tab i lydkvaliteten.

MP3-CD

Cd'er er blevet et populært format til distribution af musik siden de tidlige 1980-ere. I modsætning til en lyd-CD kan du købe i en forretning, er en MP3-CD kategoriseret som en data-CD, fordi disken indeholder mange komprimerede filer og skal læses af en CD-afspiller, der er MP3 kompatibel. Disse diske kan oprettes ved hjælp af næsten enhver type af CD-brænding software.

Afspilning

Stereo lyd betyder, at lyd er fordelt i to kanaler, der er lignende, men ikke præcis det samme. Dette giver en følelse af dybde, mono audio er en enkelt kanal. Medmindre du specifikt vælger at indkode en fil i mono, indkode computerprogrammer MP3-filer i stereo format. MP3-cd'er er derfor typisk spilles tilbage med stereolyd.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com