Hvordan overfører jeg en telefon liste fra en gammel mobiltelefon til en ny mobiltelefon?

July 17

Hvordan overfører jeg en telefon liste fra en gammel mobiltelefon til en ny mobiltelefon?

For mange mennesker er deres mobiltelefon et vigtigt redskab for både deres liv og deres forretning. Nogle mobiltelefon ejere kan have mere end 200 kontakter i det lille elektronisk enhed. Selvfølgelig, mobiltelefoner skal være opgraderet eller erstattet fra tid til anden, og det betyder, at du får en ny, omend Tom telefonen til at arbejde med. I stedet for at sætte i alle dine kontaktpersoner i hånden, er det lettere at bare overføre tallene fra én telefon til en anden.

Instruktioner

• Spørg mobiltelefon butik til at overføre dine numre. Ofte, hvis du køber en ny telefon vil butikken overføre dine tal for et mindre gebyr, eller gratis. Hvis du kan få det som en del af at købe en ny telefon, så ved alle midler gør det. Hvis ikke, så skal du kan overføre numre selv.

• Åbne bagsiden af din oprindelige celle foretage en opringning og tegne mediekort. Dette er hovedsageligt harddisken på din telefon, og det har alle dine data. Hvis du kan tage kortet ud af din gamle telefon og sætte det ind i din nye telefon, har så du taget din gamle telefon hjernen og sætte det ind i din nye telefon krop. Det er ikke altid muligt selv, så du kan være nødvendigt at tage en anden mulighed.

• Bruge en sikkerhedskopi service. Nogle mobiltelefon udbydere, såsom AT & T, vil tilbyde telefon nummer backup-tjenester. Hvis du overfører dine numre til den sikkerhedskopi service, kan du derefter har virksomheden download backup til din nye telefon. Andre sikkerhedskopier kan gøres derhjemme ved hjælp af en mobiltelefon/computer connectivity kit til at overføre din telefonbog på din PC, som derefter skal du hente tilbage til din nye telefon.

Tips & advarsler

  • Hvis ikke du er teknisk dygtige, er det bedst at betale et mindre gebyr at få dine data overført korrekt fra din gamle telefon til din nye.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com