Colorado citron love

October 21

Colorado citron love

Citron køretøjer koster ejer tid, penge og frustration, som køretøjet er taget til et værksted flere gange for den samme opgave skal repareres korrekt. Colorados citron love er designet til at give forbrugerne fritagelse for et nyt køretøj, der har kroniske problemer. Ikke alle nye køretøj, der har en mekanisk problem er omfattet af statens lovgivning, som også lægger begrænsninger på den tid, køretøjets ejer kan sagsøge køretøjets fabrikant.

Omfattede køretøjer

Citron love i staten Colorado gælder kun visse typer af køretøjer. En person har til at have købt køretøjet fra en forhandler, ikke en privat fest. Med andre ord brugte køretøjer ikke er beskyttet af citron love. Køretøjet har også til at have en motor, der giver køretøjet til rejse af sig selv, hvilket betyder at trailere ikke er omfattet. Autocamper og motorcykler er ikke omfattet af Colorados citron love, ifølge rigsadvokaten Colorado.

Reparation krav

Ikke alle reparationer er alvorlige nok til køretøjets ejer til at kvalificere sig til nødhjælp under Colorados citron love. En ejer skal tage køretøjet i et værksted mindst fire gange til det samme problem, ikke for særskilte problemer, eller køretøjet skal være ubrugeligt for i alt 30 arbejdsdage under køretøjets garanti eller det første år ejeren har køretøjet.

Arkivering proces

En forbruger, der ønsker at indgive en klage i henhold til Colorados citron love skal følge en bestemt proces. Efter ejerens køretøj opfylder kravene til reparation, skal ejeren sende en åbningsskrivelse til problemet at fabrikanten gennem certificeret mail. Nogle producenter tilbyder en uformel konfliktløsning program, som ejeren skal deltage i, ifølge rigsadvokaten Colorado. Ejeren af køretøjet kan indgive en retssag, hvis fabrikanten ikke giver en tilfredsstillende løsning, men dette passer skal indgives senest et år efter, at ejeren tager besiddelse af køretøjet eller seks måneder efter bilens garanti udløber.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com