Sådan foretages fejlfinding af en traktorens dieselmotor

June 21

Sådan foretages fejlfinding af en traktorens dieselmotor

Traktor dieselmotorer har flere fordele sammenlignet med deres benzin-drevne modstykker. En dieselmotor har ikke tændrør, rotorer eller endda en karburator, ligesom en benzin traktor. Det betyder færre dele at bære. Disse motorer tilbyder også bedre brændstoføkonomi. Men som med de fleste tungt udstyr, problemer og nedbrud kan og forekommer. Der er et par grundlæggende fejlfindingstrin at tjekke før du ringer i en diesel mekaniker for en dyre besøg.

Instruktioner

• Fjern filteret brændstof og rengøre det hvis motoren ikke vil udlevere eller starte. Afgå filteret og skifte på ventilen for at se om der er en normal strøm af brændstof. Rent brændstof levering slange og tank, hvis ringe eller ingen brændstof kommer ud.

• Rengøre batteriet forbindelsen, hvis motoren ikke vil vende. Fjerne negativt (-) eller formalet kabel først, så positive (+) kablet. Ren indlæg og kabler med en lommekniv. Hvis kablerne er beskadiget eller split, kan det være en god tid til at udskifte dem. Udskift batteri, startende med den positive kabel så negativ en. Sikre alle forbindelser stramt.

• Kontrollere radiatoren, hvis motoren er overophedet. Blow radiatoren finner grundigt med komprimeret luft, være omhyggelig med ikke at bøje metal finnerne. Brug ikke vand fra hanen til at fylde køleren. Brug altid en 50/50 blanding af destilleret vand og frostvæske eller kølervæske. Brug ikke frostvæske alene.

• Lugte brændstoftank for enhver lugt af benzin, hvis motoren tendens til at køre en stund og derefter dø. Dræn og skyl din tank straks, hvis du registrerer gas. Erstat med dieselolie. Kontrollere, om eventuelle blokeringer i tanken, som kunne blokere for strømmen af brændstof til motoren.

• Kontrollere indsprøjtningspumpe for fastklemte brændstof kontrol løftestang, hvis motoren kranksæt men vil ikke starte. Dette kunne betyde, at brændstof ikke er at komme til injektorer. Spore manuel motor stop stang til slutningen af indsprøjtningspumpen. Skubbe på stangen, så det engagerer sig i "startposition". Hvis håndtaget på indsprøjtningspumpen ikke følger, skub det ind i "startposition" manuelt. Bruge smøreolie til at frigøre fuldt ud.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com