Hvad er forskellen mellem et kors Over kabel & et Ethernet-kabel?

December 10

Hvad er forskellen mellem et kors Over kabel & et Ethernet-kabel?

Gå ind i en elektronikforretning og du vil finde en forvirrende vifte af kabler afventer din købende fornøjelse. Nogle er ligesom crossover kabler og Ethernet-kabler, ser identisk med hinanden. Hvad er forskellen mellem dem, og hvilket kabel har du brug for?

Bruger

Crossover kabler bruges til at forbinde to computere til hinanden uden en hub, switch eller router involveret. Ethernet-kabler bruges til at forbinde to eller flere computere sammen ved hjælp af en hub, switch eller router.

Udseende

Både crossover kabler og Ethernet-kabler er konstrueret af UTP (uskærmet parsnoet) kabler bestående af otte farvede ledninger inden for en enkelt kerne.

Stik

Både crossover kabler og Ethernet-kabler Brug RJ-45 stik i begge ender af deres kabler.

Ledninger skematisk

Ethernet-kabler bruge AT & T 258A (EIA/TIA 568B) ledninger standard på begge ender af kablet. Crossover kabler brug den samme standard på ene ende af kablet, men anden enden af kablet er forbundet forskelligt, med fire ledninger (hvid/grøn, grøn, Hvid/orange og orange) forbundet til forskellige stifter i RJ-45-stik.

Identifikation

Ethernet-kabler vil være tydeligt markeret med deres kategori liste (Cat-5, Cat-6, osv.). Crossover kabler er mærket som sådan, ledninger, selv eller på emballagen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com