Hvordan du ændrer Stylus på en Kenwood pladespiller

July 27

Pladespillere fremstillet af Kenwood Corporation i Japan er relativt godt anerkendt blandt forbrugerne og lydentusiaster ens. Kenwood pladespillere kommer ofte med diamant-punkt tonehoveder, som vare længere end deres metal kolleger. Men i sidste ende selv diamant stylus tips bærer ned, hvilket resulterer i en mere utydelige lyd og potentielt skadelige poster. Bytte ud stylus på din Kenwood pladespiller kan ske i et par enkle trin. Processen er den samme for alle Kenwood pladespillere og svarer til processen for de fleste pladespiller mærker.

Instruktioner

• Identifikation af modelnummer på din Kenwood pladespiller. Modelnummeret er trykt i instruktionsbogen, og kan også findes trykt i små bogstaver på forsiden af pladespiller boliger. Når du har identificeret modellen, kan du bruge det til at identificere den model eller type stylus, der vil arbejde for din pladespiller. Selvom de fleste tonehoveder er kompatibel med en lang række mærker, adskiller deres følsomhed, som kan gøre en forskel i kvaliteten af lyden fra din pladespiller. Musikbutikker og online pladespiller forsyningsvirksomheder har diagrammer til at hjælpe dig med at finde de bedste stylus kompatibel med din pladespiller model.

• Slukker forstærkeren forbundet til din pladespiller, Åbn dækslet til støv og sørg for stylus armen op og låst i op-position.

• Flip stylus dækslet ned for at beskytte pennen.

• Forstå siderne af stylus patron og trække mod dig.

• Forstå begge sider af erstatning stylus patron og indsætter slot i stylus arm pennen greb. Stylus greb er en lille tab på bagsiden af pennen patron. Når du har indsat spidsen af pennen greb ind i åbningen på stylus arm, Skub blækpatronen tilbage i slot indtil det klikker på plads.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com