Sådan bestemme salgsværdien af en klassisk bil

March 12

Bestemmelse af værdien af en klassisk bil kan være en forvirrende opgave. Der er mange forskellige faktorer der påvirker hvad en klassisk bil er værd på det åbne marked, uanset om det er en $500.000 Ferrari Daytona Spider eller en $20.000 Ford Mustang. Ved hjælp af nogle af de nedenstående henvisninger bør hjælpe dig med at komme tættere til bestemmelse af værdien af en klassiker.

Instruktioner

• Find den gennemsnitlige værdi af de klassiske bil. Før bestemmelse af værdien af alle klassiske, skal du først finde ud af hvad prisklasse bil er i fremragende, god eller under gennemsnittet tilstand. Det kan være svært, da Kelly Blue Book værdier ikke omfatter klassiske biler, som er biler, der er 25 år gammel eller ældre. Den bedste måde at finde hvad en bil er værd at se på annoncer, der appellerer til klassiske biler, samt brugt bil købers vejledninger i klassisk bil magasiner. Brug den gennemsnitlige pris på de biler du finde til salg eller priser, der er angivet i værdien guider som udgangspunkt til at finde værdien af en bestemt klassisk bil.

• Bestemme, hvad det er i form. Hvis en klassisk bil har brug for en maling job og et interiør, der kan dramatisk reducere dens værdi. Og selv hvis en bil ser fantastisk, det kan have en masse rust gemmer sig under det smukke ydre, som også vil mindske dens værdi.

• Finde ud af, hvis bilen er oprindelige eller ændrede. Ofte er ældre biler modificeret med eftermarkedet, ikke-originale hjul, mere kraftfulde motorer, forskellige interiør og andre dele og tilbehør. Der er visse ændringer, der anses for acceptabel, såsom periode-rette hjul, som var tilgængelige da bilen var ny og original motorer, der er blevet genopbygget til at producere lidt mere magt. Klassiske biler, der er værd at mest er normalt originale og slippe uskadt bort.

• Find ud af, hvordan oprindelige og komplette det er. En klassiker med sin oprindelige maling og interiør i god form (refereret til som en "survivor") er som regel mere ønskeligt end selv en bil, der har haft en omfattende restaurering. Nogle gange endda biler, der har omfattende patina mod ældning men er stadig i bund og grund god form kan være mere værd end en bil, der har været "over restaureret." Biler, der mangler trim stykker vil også blive mindre værd siden stykkerne er potentielt besværlig hen til hitte og dyrt at købe.

• Finde ud af, hvis bilen har ulykke skader, som kan også køre ned dens værdi. Hvis, på den anden side køretøjet havde mindre ulykke skader og var repareret korrekt og ejeren kan bevise det med kvitteringer og/eller fotos, vil værdien blive påvirket meget.

• Fastslå dets historie og om det har en dokumenteret forbi. En bil der har haft fem eller 10 ejere gennem årene vil være mindre værd end en bil, der har haft en eller to omsorgsfuld ejere og kommer med 20 eller 30 års tjeneste historie.

• Bestemme bilens kilometertal. Når det kommer til klassiske biler, det er sjældent at finde en med virkelig lav miles, men dette kan være en stor faktor for værdi. Lav miles kan tilføje tusindvis af dollars til værdien af en klassisk bil.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com