Hvordan at finde brændstof lukning Solenoid relæ på en ' 96 Dodge Diesel

December 10

Brændstof-lukning magnetventil på 1996 Dodge diesel pickup trucks virker svarende til brændstofpumpen. Når en driver slår tændingen under normale omstændigheder, magnetventilen holder op med at sende brændstof til motoren. En defekt brændstof-lukning solenoid relæ vil gøre modsat og fortsat sende brændstof til motoren, selv med tændingsnøglen fjernet. Hvis du har mistanke om magnetventilen er funktionssvigt det skal udskiftes, ikke fast. Du kan finde det og udføre reparation på mindre end 45 minutter.

Instruktioner

• Rejse og en korrekt hætten på 1996 Dodge diesel. Hvis du har for nylig kørt lastbil, tillade motoren til at afkøle i 60 til 90 minutter.

• Stå på førerens side vender forhjulet og motor. To inches fra top, venstre side af motoren er en rektangulær del med seks metal rør forbundet til toppen af det. Dette er højtryks brændstof-indsprøjtning pumpe.

• Find dit brændstof-lukning magnetventil til højre for indsprøjtningspumpen. Toppen af magnetventilen ligner hætten af en fælles spraydåse, men lavet af metal. Ledninger fremspringende ud af toppen af magnetventilen fører til et ledningsnet. Hvis du følger ledningen otte til 10 inches, vil du nå sin tilslutning punkt.

• Fjerne magnetventilen ved første lindre din lastbil brændstoftryk. Frakoble ledningerne i hånden, fra dens tilslutning punkt. Fjern de to bolte holder magnetventilen på plads med en topnøgle.

• Installere en ny magnetventil ved at følge trin fire i bakgear.

Tips & advarsler

  • Undladelse af at aflaste brændstof, før du udfører denne reparation vil forårsage brændstof til at sprøjte ukontrollabelt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com