Sådan skal du tage den batteriet ud af en Laptop når den er tilsluttet

February 16

Bærbare computere bruger en batteripakke på undersiden af computeren til magten enheden. Og fordi moderne bærbare computere kommer med en AC-kablet, du kan faktisk bruge din computer når batteriet ikke er engang forbundet. De fleste laptop fabrikanter har designet computerne, så akkumulator emballere er let aftageligt. Selv hvis du ikke har arbejdet med computere finder meget du, at processen med at fjerne batteriet er temmelig hurtig og ligetil.

Instruktioner

1 Slå din bærbare computer og lukke displayet. Netledningen fra væggen. Slå computeren hovedet, være omhyggelig med at tænke det strømkabel, der er sat på siden af enheden.

2 Find den rektangulære batteripakken i bunden af din bærbare computer. Den nøjagtige størrelse og placering vil variere, så konsultere din brugervejledning, hvis du har problemer med at finde den.

3 Find alle låse i nærheden af batteriet. Nogle bærbare computere har en lås, der skal skubbes til side for at frigive batteriet. Andre vil have to smæklåse, som skal flyttes til side samtidigt.

4 Frigive batteri låsen (eller låse) og batteriet vil frigive fra den bærbare computer. Løft den op og ud af bugten på bunden af den bærbare computer. Blot pop batteriet tilbage på plads for gensamling.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com