Sådan installeres en klasse C Radio

May 12

Sådan installeres en klasse C Radio

C-klassen er en vifte af bil produceret af Mercedes-Benz. Den kompakte udøvende bil blev indført af virksomheden i 1993. Det har en stereo inkluderet, som har en CD-afspiller og en AM / FM-modtager. Nogle gange er det nødvendigt at fjerne radioen til reparation eller udskiftning. Installere en ny C-klasse-radio bare skal ledningerne forbundet i de rigtige steder og genhusningen i dashboardet.

Instruktioner

• Afbryde C-klasse-batteri. Twist den negative terminal med en skruenøgle, indtil kablet popper løs.

• Forbinde ledninger væven kommer fra portalen strejf af C-klasse til den matchende port bag på radioen. Fastgøre forbindelsen på plads. Tilslut tyk sort radio antennekabel i dets udpegede port bag på radioen.

• Glide radioen ind i instrumentbrættet. Secure radio med en torx skrue i de integrerende beslag på begge sider af radioen. Erstatte konsollen center trim og Fastgør det med Phillips skruer i bunden. Klip askebægeret på plads og erstatte trim omkring gearstangen. Erstatte lufthuller på toppen af dash midterkonsollen og sikker med torx skruer.

• Reconnect C-klasse-batteri. Slå tændingen og tænde for radioen at tjekke installationen. Du bliver muligvis bedt om at indtaste en låse op kode, som kan rekvireres hos din lokale Mercedes-forhandler, hvis du ikke har det.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com