Hvordan du tilslutte en anden kabelboks

January 15

Kabel konverter bokse er enheder, der bruges ved digital kabel-udbydere til at uddybe de funktioner, der kan leveres af en coaxial kabel tilsluttes direkte til et fjernsyn. Ved hjælp af en digital kabel-boksen sammen med dit kabel service betyder, at du kan bruge skærmtastaturet kanal guider, pay-per-view-køb, video-on-demand, DVR optagelse, digital musik-kanaler og mange andre funktioner. Ud over en kabelboks på din vigtigste TV vælger mange kunder at bruge yderligere bokse på andre tv for at drage fordel af digitale funktioner overalt i huset. Hvis du ønsker at tilføje en anden kabelboks til dit hjem TV-tjeneste, kan du gøre det i et par enkle trin.

Instruktioner

• Kontakt din kabeludbyder og anmode om en anden kabelboks. Dette kan gøre dig til genstand ekstra gebyrer på din månedlige kabel sats. Sørg for at angive at sælgeren, du vil installere kabelboksen på egen hånd i stedet for har et installationsprogram forbinde boks i dit hjem.

• Fastgør det koaksiale kabel, der er tilsluttet dit kabel service-installeret koaksialkabel outlet til den koaksiale indgang på din anden kabelboksen. Skru den metal stik for enden af det koaksiale kabel, indtil det er bare hånd-stramt.

• Tilslut audio/video forbindelseskabel eller kabler fra output-porte på kabelboksen til input-porte på dit TV. For eksempel, for at tilslutte kabelboks ved hjælp af RCA-kabler, vedhæfte kablerne fra output RCA-porte på kabelboksen til en af RCA indgange på tv'et. Notere hvordan input er mærket på bagsiden af tv'et.

• Konfigurere TV'et for at modtage signal fra en kabelboks. Til minde om eksemplet i trin 3, hvis RCA forbindelsen du brugte var mærket "Video 1" på bagsiden af tv'et, bruge kontrolelementet indgående udvælgelsen, sandsynligvis mærket "input" eller "source" indtil TV'et viser Video 1. Tænd for boksen og du skulle nu se et billede fra kabelboksen. Hvis ja, har du tilsluttet et andet kabelboks i dit hjem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com