Bremse Booster problemer

May 15

Bremse Booster problemer

Bremse booster bruger vakuum membraner til at øge presset for at bremse puder eller sko til at udvide dem mod rotorer eller trommer. Uden sin bistand, ville trykket på bremsepedalen være svært at presse og standse køretøjet.

Bremse Booster væske forurening

Den bageste del af den hovedcylinder indeholder en pin skaft og segl. Hvis sæler mislykkes på grund af slid eller revner, vil bremsevæske omgå dem og invadere indersiden af bremsen booster boliger. Gummi membraner inde booster derefter bliver forurenet, vridning, smelte eller deformere mellemgulvet. Hovedcylinder bageste tætning utætheder vil blive set på bunden af booster boliger.

Vakuumslangen forbindelser

Bremse booster modtager en stærk vakuum sug fra booster slangen, der kommer fra indsugningsmanifold eller karburator basen. En brækket klemme, revnet slange eller løs forbindelse på manifold eller karburator forbindelsen vil forårsage en svag vakuum signal, der ikke vil tillade membraner at udvide korrekt. Slangen grommet forbindelse på booster forbindelsen kan slides, forårsager vakuum for at passere gennem sin segl. Hårde bremser vil resultere.

Master Cylinder og bremse Booster Pin længde

Den bageste del af den hovedcylinder indeholder en pin, som skubber den indvendige ventil åben i bremsen booster. Hvis pin længde måler for kort eller lang, specifikationerne, åbner ventilen ikke på det præcise tidspunkt at aktivere det tryk der er nødvendige til at standse køretøjet.

Bremse Booster vakuum Signal

En almindelig power booster kræver mindst 18 inches af vakuum booster side (mens motoren tomgang), og det kan måles med en speciel vakuum test værktøj. Hvis læsning måler lavere, og bremse booster sæler, fungerer pin længde og slanger korrekt, at problemet ligger med en forstemt motor eller for lavt af en inaktiv.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com