Gøre iPads har tonehoveder?

December 27

Selv om Apples iPads ikke sælges med tonehoveder, kan du købe disse skrivning enheder på mange computer butikker. Flere selskaber fremstiller tonehoveder specielt designet til iPad. Mens iPad ikke kræver brug af en stylus, finder nogle mennesker det lettere at skrive på en touchskærm med en stylus end med deres fingre.

Stylus

En stylus er en blyant-formet instrument, typisk lavet af plastik, som du bruger til trykke på skærmen på en enhed, såsom en iPad. Tonehoveder var en central del af navigation til enheder som Palm Pilot, som havde en tidlig version af en touchscreen, men kræves pennen. En stylus har ofte en blød spids, hvilket gør det mere ideel at bruge end en blyant eller pen, som kan ridse enhedens skærm.

Touchscreen

En af fordelene ved at touchskærm på en iPad er det er stor nok, så du ikke behøver at bruge en stylus for præcision navigation. Fordi det er lavet med den antagelse, at folk vil bruge deres fingre til navigation, er knapperne på iPad stor nok til at bruge med succes. En af ledende grunde mindre enheder såsom Palm piloterne nødvendige tonehoveder var den lille størrelse af deres on-screen knapper.

Grunde

Du kan bruge en stylus med din iPad simpelthen fordi det føles mere naturlige, som antages at være tilfældet, hvis du har brugt en pen med din elektroniske organizer for en lang periode. Hvis du har programmer, kunst på din iPad, som dem, der gør det muligt at "skitse" på enheden, er en stylus at foretrække, fordi det giver mere præcision end spidsen af din finger.

Produkter

Computer tilbehør virksomheder som Griffin, Targus og Kensington gøre tonehoveder specifikt til iPad. Apple selv tilbyder også tonehoveder. Disse enheder typisk koste mellem $20 og $25, som i 2011, og fås i forskellige former og størrelser, hvilket gør det nemt at finde en, der er behageligt i hånden. Disse tonehoveder deler en lignende størrelse og vægt at en kuglepen eller blyant, hvilket gør dem lidt større end tonehoveder for Palm piloter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com