Sådan foretages fejlfinding af motor lyde i en 2003 Ford F150

April 4

Sådan foretages fejlfinding af motor lyde i en 2003 Ford F150

Motoren i din 2003 Ford F-150 er en kompliceret stykke af maskiner, der tager stort kendskab til fuldt ud at forstå, hvordan det fungerer. Den mindste motorstøj kan forårsage dig til at være bange. Tværtimod er ikke hvert klik eller bump symptomatisk for store motorproblemer. Du kan have en problemer, der kan afhjælpes med et olieskift. Alt du behøver at vide er flere klassiske lyde og hvad de betyder. Ingen omfattende eller specialiserede viden er nødvendig.

Instruktioner

• Ændre din olie, hvis du høre en banke lyd fra de lavere dele af motoren. Dette indikerer lave niveauer af olie eller olie, der skal ændres. Du kan tjekke det sidste gang du fik et olieskift eller visuelt inspicere olien selv med din lastbil dip stick for at sikre.

• Tage din lastbil til din mekaniker, hvis din høre skarpe metallisk slapping lyder. Dette er tegn på en defekt cylinder eller stempel. Dette problem kan forårsage alvorlige skader på din motor, hvis gået ubehandlet. Hvis afhjælpes straks, vil der være lidt sløj effekter til din lastbil motor.

• Inspicere bælter på din motor, hvis du høre en knirkende støj. Denne lyd er betegnende for et bælte, der er blevet løst, en regelmæssig fænomen efter du har lagt en masse miles på din lastbil. Med motoren off og afkølet, check bælter og føler dem for moderate spænding. Hvis de føler sig løs eller er synligt sagging, er det tid til en udskiftning.

• Kontrollere udstødningsmanifold, hvis du høre flåter, der gradvist forsvinder som motoren varmer. Dette tydede en lækage i udstødningsmanifold eller udstødning direkte nedenunder motoren. Disse dele skal være forseglet eller erstattet af en mekaniker.

• Rengør eller Udskift cam vinkel sensoren, hvis jeres maskine gør en kvidrende lyd. CAS er et stykke udstyr unikke til Fords med en V6 eller V8 motor. En kvidrende lyd kan indikere en manglende olie nå CAS-system. Rengøring kan udføres af en mekaniker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com