Sådan installeres en 1999 Dodge Stratus brændstofpumpe

February 28

1999 Dodge Stratus kom med enten en 2.0-liters fire-cylindret motor eller en 2,5-liters V-6 og en automatisk eller manuel transmission. Brændstofsystem omfatter brændstofpumpe, brændstoffilter, brændstof trykregulator, brændstof jernbane og brændstofinjektorerne. Brændstofpumpen er livet i dit brændstofsystem og en defekt pumpe vil gøre din bil ubrugelig, indtil repareret. Brændstofpumpen på din Stratus er placeret i brændstoftanken, som skal fjernes for at erstatte brændstofpumpen. Denne proces er den samme for alle konfigurationer af motor og transmission.

Instruktioner

Fjernelse

• Parkere køretøjet på en plan overflade og sætte parkeringsbremsen. Lift bil hætte og støtte det med hood prop stang. Åbn dækslet af sikringsboksen. Forstå brændstofpumpen relæ fast og træk den ud af sin sokkel. Brændstofpumpen relæ er i langt højre side af sikringsskabet, tredje fra bunden.

• Start motoren og lad den køre indtil det boder ud, til at lindre brændstoftryk. Drej tændingsnøglen. Installere den hukommelse gemmer til cigarettænderens bøsning. Afbryde negative dej kabel fra batteri med sokkel og skralde.

• Placer wheel kiler omkring forhjulene. Løft den bageste del af køretøjet i luften med ordet jack og sted jack står under den bageste suspension. Sænk køretøjet, indtil det hviler sikkert på jack stande. Ryst køretøj for at sikre, at det er sikkert at arbejde under den.

• Åbn lastbil låget og trække sig tilbage trunk måtten fra den venstre bageste hjørne af stammen. Afbryde fire ben brændstof pumpe ledninger stik fra køretøjet ledninger. Følg pumpe stikket tilbage til gummi grommet i kroppen. Skubbe ringen gennem kroppen hul, efterfulgt af brændstof pumpe stik. Fjern brændstof cap for at frigive alle damptryk i tanken.

• Placere afløb gryden under tank afløb bolt på venstre side af tanken. Fjern brændstoftanken afløb bolt med sokkel og skralde. Installere stikket, når afløb pan bliver fuld, og hæld brændstof fra afløbet pan i en 5 gallon gas kan. Gentag, indtil brændstof ikke længere dræner fra tank. Spænd aftapningsproppen til 32 tommer-pund med momentnøgle tommer-pund.

• Løsne brændstof påfyldningsstudsen hals klemme med skruetrækkeren. Wrap en shop rag omkring slangen og forsigtigt fjerne slangen fra tank. En lille mængde af brændstof kan løbe fra fyld hals.

• Placer blok af træ på jack arm og hæve jack arm indtil blok af træ kontakter brændstoftanken. Gælde ikke noget pres for tanken. Fjern brændstofbeholderen rem bolte med sokkel og ratchet startende med passagersiden. Fjerne tank stropper fra under køretøjet.

• Pålægge en assistent til at hjælpe balance tanken og sænke tank nok til at få adgang til brændstof linje og vakuum fittings. Markere hver slange og montering med tape og markør, som de er fjernet for at hjælpe i forsamlingen. Mark og afbryde vapor purge linje; Det er på passagersiden af tanken. Klemme faner på hurtig forbinde fittings på brændstofpumpen og trække brændstof linjer af brændstof pumpe brystvorter. Mark og afbryde EVAP canister slanger.

• Sænke tank til jorden og fjerne det fra køretøjet. Rense toppen af beholderen til at fjerne bebyggede fedt eller snavs. Placer spanner wrench over brændstof pumpe lås ringen. Installere skralde til det firkantede hul i skruenøgle skruenøgle og rotere lås ringen mod uret, indtil løs. Fjerne låsen ring, gummi O-ring og brændstof pumpe modul fra benzintanken.

Installation

• Rengør området omkring brændstof pumpe modul hul og installere den nye gummi O-ring. Indstille modulet nyt brændstof pumpe ind i position, og sørg for, under fanen justering matcher indskæring i brændstoftanken. Installere lås ringen over brændstofpumpen, og spænd med 55 fod-pund med momentnøgle og skruenøgle skruenøgle.

• Sæt brændstoftanken i stilling under køretøjet og løfte det op på jack arm og blok af træ, med hjælp fra en assistent. Hæve jack arm, indtil brændstoftanken linjer kan forbindes. Fjern tapen fra brændstof vapor linje brystvorten på rollover ventil og forbinde brændstof vapor linje.

• Fjern tapen og installere EVAP slanger. Installere brændstof slutter og retur linjer, den lille streg går til de små montering og den store linje går til store montering. Skub på linjen til at forbinde dem. Se hullerne i brændstof linje at sikre begge faner er synlige gennem hullerne.

• Hæve jack arm, indtil tanken er i den korrekte position. Gælde ikke pres til bunden af tanken. Holde brændstoftank stropper på plads og installere front bolten først, så bagsiden. Stramme brændstoftank rem bolte til 250 tommer-pund med tomme pounds momentnøgle.

• Skub brændstof pumpe stikket gennem sit hul i kroppen og skubbe ringen på plads. Tilslut brændstof påfyldningsstudsen og stramme klemme med skruetrækkeren.

• Tilslut brændstof pumpe stikket til køretøjet ledninger og skubbe floormat tilbage på plads. Lukke bagklappen... Løft den bageste del af køretøjet fra jack stande med gulvet stikket og fjerne jack stande. Sænke den bageste del af køretøjet til jorden. Hæld brændstof fra 5 gallon gas dåser i brændstoftanken. Installere brændstof fylde cap.

• Skubbe brændstofpumpen relæ i sin sokkel og installere fuse box låg. Drej tændingen, nøglen til "On" position i to sekunder og derefter tilbage til "Off" i 10 sekunder. Inspicér for utætheder brændstof og derefter starte motoren til at sikre en ordentlig pumpe drift.

Tips & advarsler

  • Ikke ryger eller bruger åben ild på ethvert tidspunkt under denne procedure.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com