Genopladeligt batteri Buying Guide

June 4

Køb genopladelige batterier kan spare dig en masse penge i en kort tid. Hvis du bruger teknologi gadgets såsom digitale kameraer og håndholdte spil, er genopladelige batterier næsten et must. Ikke alene kan du spare penge ved hjælp af genopladelige batterier, men du kan også spare på mængden af toksiner fra batterier, der går ind i deponeringsanlæg.

Typer af batterier

Vælge nikkel metal hydrid (NiMH) batterier til høj kapacitet afgifter. Selvom du kan købe D-batterier, der er genopladelige, de større batterier holder ikke deres beregning samt mindre AA og en batterier gøre. Mens disse opkrævet NiMH batterier for et stykke tid, du ikke bør afhænge af dem til elementer som røg detektorer eller lommelygter fordi de mister deres gebyr over tid de få anvendt eller ikke. NiMH-batterier kan have mange afgifter i deres levetid, men det er bedst for at lade batterierne løber ned før du oplade dem snarere end gentagne gange "topping dem ud" med en ny afgift. De fleste elektroniske enheder lukker sig før beskadige batterier, selvom lommelygter kan lade de genopladelige batterier køre ned til et punkt, hvor batterierne kan ikke længere tage en afgift.

Du kan stadig finde ældre nikkel-cadmium (NiCd) genopladelige batterier, men undgå at købe dem. Teknologi til NiMH-batterier og deres forbedret charge-bedrift kapacitet berettiger mere end eventuelle forskelle i omkostninger.

Vælg de nyere lav selvafladning (LSD) NiMH batterier til et batteri med lang lagerkapacitet. Når opladet, har disse NiMH batterier den samme holdbarhed som alkaline batterier. Disse batterier er tilgængelige i alle størrelser, men AAA og AA størrelsen er mere almindelige end C, D og 9-volt størrelser.

Batterikapacitet

Look for batterier med en højere milliampere time (mAh) rating. Dette refererer til mængden elektricitet, der leveres på et givet tidspunkt. Elektroniske enheder kan håndtere en række mAh uden at beskadige enheden. Så da de genopladelige batterier begynder at miste magten, gør de ingen skade på enheden. Batterier med en højere mAh kan ligefrem ligne et batteri med en lavere mAh men typisk de koster mere.

Batteriladere

Købe batterioplader, der passer til dine behov. I nogle tilfælde kan du købe den oplader og batterier som en pakkeløsning, men hvis du ønsker dit batterioplader til at vedligeholde dine genopladelige batterier korrekt, skal du muligvis betale mere for særlige funktioner.

Kigge efter en batterioplader, der oplades en række forskellige batteristørrelser. Vælg en enhed, der har en renovering cyklus. Dette holder dig fra overopladning dine batterier. Nogle modeller gøre dette automatisk, mens andre har en switch, du skal vende for at gå ind i renovering tilstand.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com