Fordelene ved LED forlygter

July 9

Fordelene ved LED forlygter

For de fleste af automotive historie, har forlygter været elpærer. Denne form for belysning indebærer en nuværende passerer gennem en ledning i en pære, forårsager ledning til at gløde. For nylig, automobilproducenter har været at udvikle LED-teknologi til brug som bil forlygter. Disse har mange vigtige fordele, herunder levetiden og lavt strømforbrug.

Hvordan LED lyser arbejde

Lysdiode er akronym for "light - emitting diode." En diode er et elektronisk komponent, der gennemfører nuværende i kun én retning. Det bruger ofte en halvleder for at ophidse elektroner til det punkt at give off fotoner, der producerer en lys. Lysdioder er blevet indført som nye pærer til brug i hjemmet, og nu kommer de til brug for automotive lys. Baglygter og trafiksignaler har udnyttet lysdioder, og lysdioder er også tilgængelige i 2011 for bil forlygter.

Lysstyrke og varme

Lysdioder kan generere lys, der er så lyse som, eller endda lysere end traditionelle glødepærer. Som forlygter til biler, kan LED-lys producere mere end dobbelt lysende magt halogenlamper og omtrent den samme mængde af lysende magt som xenon pærer. Endnu producerer LED lys mindre varme end traditionelle glødepærer, da LED lys genererer en bestemt bølgelængde af lys, giver en ren farve og meget lidt infrarød stråling.

Energieffektivitet

LED-lys er større fordel til brug i boliger, fordi de er meget effektive. Det samme gælder af LED forlygter. I en traditionel glødepære, de fleste af den energi, varme, og kun 5 procent er lys. Med et LED-lys omdannes omkring 20 procent af energien til lys. Denne fordel er især mærkbar i elbiler, hvor du bruger LED forlygter kan betyde bilen vil tilføje seks miles til sit sortiment, før det skal genoplades. En LED forlygte potentielt kan bruge 1/20th energi af en traditionel glødepære lys.

Lang levetid og holdbarhed

Mens LED-lys i øjeblikket koster mere end elpærer, skal de ikke udskiftes så ofte. LED-forlygter har potentiale til at outlast bilen selv. De er også mere holdbare end glødepærer. De bryder mindre let, og fordi der er ingen glødetråden i pæren, selv, det er ikke "brænde." LED lys er også mindre end glødepærer, som giver mulighed for større stil design og fleksibilitet i placeringen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com