Hvad HDMI kabel skal jeg krog op mit skrivebord til min HDTV?

May 15

Du behøver ikke at tænke alt for langt tilbage til minde om den tid, når computerne forbundet kun for skærme eller projektorer med særlige tilslutninger. Indstillinger for visning var decideret begrænset, men som HDTV priser faldt og digital video overtog markedet, computer beslutningstagere begyndte shipping laptop og desktop-systemer med HDMI ud havne. Bruger disse output porte, kan du forbinde din stationær eller bærbar systemet direkte til dit HDTV med et enkelt HDMI-kabel.

TV-udgang

Computere har et par forskellige video outputtyper, herunder en standard video output for en LCD-skærm, en S-video kabel output og en HDMI-kabel udgang. Indstillingen afhænger af et par variabler, som producenten, evne til den video card og året computeren var gjort. Hvis du har en HDMI-video udgang, selv om, alt hvad du behøver til at forbinde din computer til dit TV er et standard HDMI kabel.

HDMI kabeltyper

I juli 2011, der er fem almindelige typer af HDMI kabler: Standard, Standard med Ethernet, Standard biler, højhastighed og højhastighed med Ethernet. Med de to Ethernet-aktiverede versioner af HDMI-kabel, kan du netværk enheder via HDMI-kablet (i stedet for en standard Ethernet-kabel). Hvis du har en netværk-beredvillig HDTV, kunne du overveje denne mulighed. Men de fleste PC til HDTV opsætninger kræver ikke dette, da computeren vil allerede være et netværk og TV'et behøver ikke være et netværk – dette er mere almindelig for computer-til-modtager-til-TV opsætninger. High Speed HDMI kabler er til ren 1080p udsendelse, som du kan finde i en HD theater, men ikke i hjemmet til en HDTV setup.

Kabellængder

Som med enhver video signal, mister HD signaler styrke over længere afstande. Du kan købe HDMI kabler i forskellige længder, men ud over 32 fod kan du miste signalstyrke, og derfor billedkvalitet. Enheder findes for at hjælpe dig med at udvide og par kabler, men. Du kan bruge repeatere, sammenkæde to HDMI kabler sammen og skal køre kabler 32 fod. Ifølge HDMI Licensing, LLC, en HDMI standarder gruppe, højere kvalitet kabler sender signaler bedre end uprøvede, ikke-licenserede produkter.

Konverteringsprogrammer

Hvis din computer har en HD-kompatible skærmkort, at output på DVI- eller et andet format, og dit HDTV har kun HDMI-indgange, kan du finde konverteringsprogrammer til at skifte fra DVI til HDMI. Spørg hos din lokale elektronikbutik eller Søg online markedspladser for "DVI til HDMI" kabler. Du vil ikke miste video kvalitet i overgangen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com