Kan jeg finde min iPod Touch, hvis jeg mister det?

June 13

Kan jeg finde min iPod Touch, hvis jeg mister det?

På grund af sin lille størrelse er det relativt let at tabe eller misplace jeres iPod touch. Dette er mere end blot en ulempe, da enheden kan indeholde din personlige e-mail, fotos og endda finansielle oplysninger. At sætte op "Mistet iPod touch" plakater rundt i nabolaget sandsynligvis vil ikke give resultater. Heldigvis, Apple har et program specielt designet til at finde din lost iPod.

Finde min iPod Touch App

Find min iPod Touch app er en gratis applikation til rådighed på Apple App Store eller iTunes. Det har mange funktioner, der kan hjælpe dig med at finde fejlplaceret iPod touch og ideelt blive sig igen hurtigt. Dens vigtigste funktioner omfatter en kort tracker, remote besked tilgængelighed, enhed låsesystem og endda en måde for dig at udslette den iPod indhold, hvis du føler det er blevet stjålet, og du vil ikke få det tilbage.

Kort

Når du henter at finde min iPod Touch app og oprette en gratis konto på me.com, kan du spore enheden, hvor det er. Hvis du lader iPod på en restaurant, for eksempel, kan du logge ind på din me.com konto på din hjemmecomputer og se et kort der viser placeringen af iPod. Hvis enheden er på et offentligt sted, kan du derefter kontakte nogen i placeringen til at sikre det, indtil du kan hente den.

Besked

Når du er klar du har mistet din iPod touch, Find min iPod Touch app giver dig mulighed for at fjernstyre placere en besked på enhedens skærm. Skærmen forbliver låst, hvis du har det beskyttet med adgangskode, men du kan placere en besked, der angiver, at enheden er tabt og give dit telefonnummer og andre oplysninger. Hvis det ønskes, omfatte, at du vil tilbyde en belønning for den iPod sikker tilbagevenden.

Lås og tørre

Ved at tabe din iPod touch, er den første ting at gøre lås tastaturet gennem finde min iPod Touch app. Du kan hurtigt angive en firecifret kode, der forhindrer folk i at få adgang til enheden. Hvis du ikke kan finde din iPod efter en betydelig længde af tid eller har grund til at tro nogen har stjålet det, kan du bruge app's sen aftørre funktion til permanent slette den iPod indhold. Denne måde, selv om tyven formår at knække adgangskoden, han ikke kunne få adgang til dine personlige oplysninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com