Internationale Call-optioner

September 21

Internationale Call-optioner

Før teknologiske tilladt for bedre muligheder, internationale ringer kort leveres den mest bekvemme og billigste mulighed for internationale opkald. Men internettet banede vejen for voice over IP (VoIP) kald, som bruger Internetservice til at foretage opkald. Med de fleste moderne mobiltelefoner, herunder mobile web, kræver internetopkald ikke brug af en computer. Smartphone programmer yderligere strække reach og evner, af disse nye kalde metoder.

Skype

Download gratis computerprogram Skype og foretage gratis internationale opkald til internationale venner og familiemedlemmer, der også har Skype. Skype giver mulighed for stemme- og videochat. Hvis du har brug at kalde en internationale fastnet, kan du stadig bruge Skype ved at købe kreditter eller et månedligt abonnement agte. Omkostningerne er langt lavere end den traditionelle telefonkort metode til opkald.

Skype programmer kan hentes på Blackberry og Android smartphones til de samme lave priser. Eller købe en Skype-venlige trådløs telefon, der løber gennem din Internet og holder dig tilsluttet væk fra computeren.

Google Voice

Google Voice blev tilgængelig uden invitation i juni 2010. Den gratis service tillader brugernes hen til enten synkronisere stemme til en eksisterende telefon (eller telefoner) og/eller etablere en gratis Google Voice dedikeret nummer. Dedikeret antallet skal være baseret i USA.

Systemet tilbyder rabatterede priser ved internationale opkald. Kald er muligt fra en stemme-synkroniseret telefonen eller via internettet. I førstnævnte tilfælde skal du kalde den dedikerede Google nummer (hvis relevant) eller den tildelte Adgangsnummer. Opkaldet hun fortsætter som normalt. Fra nettet behøver du kun at få adgang til hjemmesiden, klik på "Opkald" og skrive nummer at ringe.

Rebtel

Rebtel giver mulighed for internationale opkald, der er gratis for dig. Du vælger et lokale, dedikeret telefonnummer på tilmeldingen og angive, hvilken person eller personer, du vil ringe til udlandet. Når du laver den internationale opkald, Fortæl personen til at ringe tilbage til dig på det telefonnummer, der vises på opkalds-ID. Call back omkostninger du det samme som lokale opkald ville på telefonen, som for mange telefonordninger, er gratis.

En ansøgning om Android-baserede smartphones giver gratis internationale Rebtel-baseret mobiltelefon til mobiltelefon ringer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com