Sådan Sammenlign kamera objektiver

January 26

Et kameralinse virker ved at tillade lys til at rejse ned et rør, monteret med høj kvalitet glaselementer og passere gennem en lille åbning kaldet blænde. En gang gennem blænde, lys skaber enten film på et 35mm kamera eller en billedsensor på et digitalt kamera. Kvaliteten af linsen bestemmer kvaliteten af billedet.

Instruktioner

• Gøre de sammenlignede kameralinser faktisk passer til type og model kameraet. Mange kameraer har skrue mounts hvor andre tilbyder en bajonet type. Mange kameraer har ikke flytbare linser på alle.

• Overveje, hvilken type fotografering når man sammenligner kameralinser. Linsen er ansvarlig for effekten på et billede så parre linse med scenen. Landskab skydning kræver en vidvinkel linse, mens et portræt linse bruger en kortere brændvidde.

• Afprøve hver linse på kamerahuset og tage nogle test billeder. Anerkendte detailhandlere tillader fotografer at bringe deres kameraer og montere linsen før du køber.

• Sammenligne æbler til æbler, når du køber kamera objektiver. Højere kvalitet linser er dyrere og normalt give lysere, skarpere billeder på grund af bedre konstruktion og højere kvalitetsmaterialer. Hvis handlen ser alt for godt til at være sandt, det sikkert er.

• Forstå, at mange kamera objektiver, der arbejder med 35mm kameraer ikke fungerer med nyere DSLR kameraer. 35mm linse systemer bruger en anden brændvidde til en full frame af filmen. De fleste DSLRs udnytte en mindre billedramme end 35mm kameraer, så billedet optaget påvirkes negativt.

Tips & advarsler

  • Eksperimentere med linse adaptere. Lens adaptere vedhæfte til slutningen af kameralinsen at tilbyde specielle effekter, såsom en fisk øje virkning eller forskellige farvefiltre.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com