Hvordan du ændrer filteret Transmission på en Sonata

October 19

Ændre filteret transmission på Hyundai Sonata er regelmæssigt planlagt vedligeholdelse på 30.000 til 40.000 miles eller hvert andet år, alt efter hvad der kommer først. Transmission filter stammer tungmetaller og andre rester fra transmissionsolie, så det ikke ophobes i de motoren og forårsage gear til at slibe sammen. Filteret er placeret under afløbet gryden så det skal tømmes, når du ændrer filteret. Det er nemmest at ændre væske og filter samtidig.

Instruktioner

• Parkere Sonata på en flad overflade og løfte det på et par af jack stande. Vent i 30 minutter på motoren til at afkøle før du gør noget arbejde under bilen.

• Gå nedenunder motoren og Find transmission afløb gryde i midten af køretøjet, lige ud til driver-siden. Dette er en lille, sort metal tank omgivet af seks bolte. Placer en samling gryde under afløbet pan til at fange transmissionsolie, som det falder.

• Fjerne alle undtagen én af bolte omkring afløbet gryde med 1/2 tommer topnøgle. Lad den flydende drain i ca 10-15 minutter før gryden er om halvt tomt. Hold gryden støt og fjerne den sidste bolt. Sænke den resterende væske i gryden, afløb. Skyl bolte og panorere med vand for at fjerne rester.

• Fjern de tre bolte vedhæfter transmission filter under afløbet gryden ved hjælp af topnøgle. Placer det nye filter på fremsendelse og brug de gamle bolte til at fastgøre det. Udskifte afløbet pan og sænke bilen fra jack stande.

• Åbne kølerhjelmen af Sonata og finde sorte transmission oliepinden ovenfor bundkarret. Trække det og placere en tragt ind i røret. Hæld i tre Potter af transmissionsolie. Erstatte oliepinden og luk hætten.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com