Hvordan du udskifter en CVT bælte

July 20

Hvordan du udskifter en CVT bælte

Kontinuerligt variabel Transmission, eller CVT bælte, bruger en kørsel trisse fra en motor til at overføre magt til en drevne remskive. Dette slår hjulene på et køretøj. CVT bælter drev almindeligt motorer tilhører ATV'er og scootere. Bælterne kommer i kontakt med en kobling ærme på friktionsskiven er sikret og overfører den roterende kraft. CVT bælter slid fra alt for hurtigt og hårdt shifting, hvor selen fiber styrke bliver trætte. Olie segl utætheder kan forurene en CVT bælte, eller de slides på grund af langvarig brug og alder. En ejer af køretøjet kan erstatte bælte med et par trin og værktøjer, som vil sikre korrekt udførelse.

Instruktioner

• Koeretoejet anbringes i gear og indstille nødbremsen. Fjerne nøglen fra tændingen. For at undgå utilsigtet igangsætning, afbryde negative batterikabel med en sokkel. Find den CVT coveret og alle komponenter, der forhindrer adgang til den.

• Se i brugervejledningen til din ejer service for de korrekte procedurer at fjerne sag. Hvis du har en side fairing, fjerne fairing bolte med det korrekte stik. Tjek om du har gulvbræt fodstøtte, der skal komme ud. Brug den relevante type socket til at fjerne den.

• Find alle sagen CVT bolte. Afgøre, om bolt heads har Allen, torx-hoved eller metriske hex-head konfigurationer. Bruge den korrekte hoved socket til at skrue boltene og lægge dem ud i samme mønster du fjernet dem – de har forskellige længder og skal gå tilbage i de samme huller. Træk dækslet langsomt, og sørg for du ikke rive store O-ring eller pakning fra tilfældet.

• Undersøge den store drevne remskive mod bagenden af køretøjet. Den mindre front trisse repræsenterer drev remskive. Kigge efter den gevind hul i den store drevne remskive. Placer en expander bolt inde tråd huller og bruge det passende stik til at dreje den med uret, indtil det sidder i plan med remskiven. Dette vil aktivere kobling ærme og løsne bælte. Træk bæltet op og rotere den drevne remskive med uret. Trække belt fri for begge trisse ærmer.

• Inspicere remskiver for unormal slitage og revner. Tør dem med en ren klud. Placer den nye bælte på de mindre drevet trisse først. Stretch bælte over toppen af den drevne remskive og ned i trisse ærme. Hvis selen ikke vil strække, rotere den drevne remskive mod uret og tryk på bæltet ned.

• Skru og fjern expander bolt med passende stikket, mens holde toppen af selen justeret korrekt på den drevne remskive. Frigive nødbremsen og roll køretøjet frem og tilbage for at plads til bæltet. Juster dækslet CVT motor sag, positionering O-ring eller pakning på plads. Indsæt dækker boltene i deres monteringshuller og spænd dem med en sokkel. Spænd bolte fra midten af sagen, udad til enderne.

• Placer fodskammel fairing eller gulvbræt tilbage på køretøjet, hvis du har fjernet dem. Bolte og spænd dem med en sokkel. Tilslut negative batterikabel med en sokkel. Start motoren og overhøre drive køretøjet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com