Sådan konverteres AVI filer til iPhone

December 21

Sådan konverteres AVI filer til iPhone

Apple er ganske særlig omkring hvilke filer det vil tillade dig at spille i iTunes. Mest downloadede video filer kommer i AVI containere, som Apple ikke kan lide. iTunes kun giver mulighed for MP4-format video filer og selv da, ikke alle MP4s kan spille på iPhone. Bruge et gratis konverteringsprogram lindrer din forestående hovedpine og gør formateringen AVI filen til afspilning på din smartphone ekstremt let.

Instruktioner

• Åbn håndbremsen. Hvis du ikke allerede har programmet installeret på din computer, kan du hente det. HandBrake er et gratis, cross-platform omdannelse nytte.

• Vælg "Source" fra øverst til venstre i programvinduet, og vælg den AVI-filen, du vil konvertere. Når det er valgt, skal du klikke på "OK".

• Vælg "Slå Presets" fra øverst til højre i programvinduet. Dette vil glide ud en skuffe i forudkonfigurerede video output-indstillinger. Der er antallet af forudindstillinger for Apple-enheder. Vælg "iPhone" under overskriften Apple.

• Vælg et sted på din computer for at gemme filen under overskriften "Destination" i programmets hovedvindue.

• Justere kvalitetsindstillingerne for, efter behov. Du kan justere kvalitet ved at begrænse output-fil til en bestemt fil nummer eller formål for en bestemt konstant gennem ud konverteringsprocessen. Der er en håndfuld af avancerede indstillinger, der kan justeres, men for at sikre, at filen afspilles på din iPhone, det er bedst at forlade dem som de er medmindre du ved præcis hvad du vil ændre.

• Vælg "Start" for at starte konverteringsprocessen. Det kan tage op til et par timer afhængig af oprindelige fil størrelse og kvalitet indstillinger. Når konverteringen er fuldført, vil du blive informeret om en vellykket konvertering. Tilføje nyoprettede MP4-fil til dit iTunes-bibliotek og synkronisere din iPhone for at overføre det til enheden.

Tips & advarsler

  • Hvis du ejer en Apple TV eller en anden video-habil iPod, vælge "Apple > universel" fra den forudindstillede udvalg til at sikre maksimal kompatibilitet på tværs af Apple-enheder.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com