Hvordan at sætte DVD-film på min iPod uden at downloade Software

December 24

Hvordan at sætte DVD-film på min iPod uden at downloade Software

Hvis du har en DVD filmfil gemt på din computer, og du ønsker at sætte det i din iPod uden at downloade yderligere software til din computer, er du i lykke, fordi iTunes tillader dig at gøre dette. iTunes er et computerprogram udviklet af Apple, og det er den program du skal synkronisere din iPod, iPad, iPod Touch eller iPhone med din computer. iTunes konverterer næsten alle filmfil, herunder dvd'er, til jeres iPod vil være i stand til at læse-filer.

Instruktioner

• Tilslut din iPod til din computer med USB-kablet, der fulgte med din iPod.

• Klik på "Start", "Alle programmer," mappen "iTunes" og derefter "iTunes" programmet i mappen iTunes, hvis iTunes ikke åbnes automatisk, når computeren genkender din iPod-enheden.

• Klik på "File" og derefter "Føj fil til bibliotek" Gennemse computeren for DVD-fil, falde i hak fil og klik "Open." iTunes vil derefter konvertere og gemme filen DVD på din computer som en fil, som din iPod er kompatible med.

• Klik på "Synkroniser" og din iPod bliver synkroniseret med iTunes-biblioteket, således at filen DVD går på din iPod, og du er i stand til at se DVD-film med enheden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com