Specifikationer for 2004 Dodge Ram Hemi

December 23

Dodge Ram 1500 hemi--da det først blev tilgængelig for køb--var ifølge 4 x 4 anmeldelse, unægtelig den største og mest magtfulde pickup truck i USA. Det var også en turbo diesel, som gav det pålidelighed og holdbarhed for store bugsering og andre trucking opgaver. GM og Ford er konkurrenter mod Dodge Ram Hemi med deres Ford F-150, The Jimmy. Dodge Ram Hemi håndterer tungere belastninger end standard Dodge Ram. Sin debut var i 2004, og havde en basispris på $29,255.

Motor og ydelse

Ram er tilgængelige i en 4,7-liters V8-motor, som har 235 hk eller 3,7-liters V6 motor for nogen har brug for mindre magt og hastighed. Det har en fem-hastighed manuel transmission. Automatisk transmission indstillinger er tilgængelige som godt og kan nå fra nul til 60 mph i ca. syv sekunder. Bremserne er blevet forbedret på Ram, 2004, som får den til at stoppe hurtigere end tidligere modeller. Når anmeldt af 4x4review.com, blev dens evne til at bremse sammenlignet med en Dodge Intrepid, går rundt med samme hastighed.

Sikkerhed

Dodge Ram har bageste blokeringsfri bremser, passager og driver airbags samt firehjulede skivebremser.

Standardudstyr

Standard indstillinger på Ram omfatter vinyl polstring, folde bagsæder til øget opbevaring, AM / FM stereo system, sort vinyl gulvbelægning, remote bruge installationsmetoden uden produktnøgle posten, cruise control, magt dørlåse, vinduer og opvarmede spejle.

Brændstoføkonomi

Dodge ram kan rejse 13 miles per gallon by, 17 miles pr gallon motorvej, som ikke er brændstof effektivt i forhold til andre køretøjer.

Anmeldelser

Forbrugerne og korrekturlæsere rapporterede de interne instrumenter og kontrol på Ram som ekstraordinære, samt dets påhængsvogn og bugsering kapacitet og funktionen Valgfri alle hjul drev. Desværre, kunder var ikke tilfreds med brændstoføkonomi og komfort når du bruger 20-tommer hjul. 4 x 4 anmeldelse nævnt dens kraftfulde udvendig, men luksus interiør var imponerende, men håbede transmission var mere lydhør.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com