Ti ting at vide om Bilforsikring

October 24

De fleste bilister overveje auto forsikring en del af livet, men de kan være lidt opmærksom på deres politikker undtagen når deres præmier er forfaldne. Dog kan forstår din bilforsikring hjælpe sikre, at du har den finansielle beskyttelse du har brug for til den lavere mulige pris. Når køber eller gennemgå din bilforsikring, er der 10 aspekter du bør overveje.

Garantidækning er normalt obligatorisk

De fleste stater har love, der kræver alle drivere til at bære garantidækning, som betaler for tingskader og skader, du påfører andre, hvis du er skyld i et motorkøretøj uheld. Minimum grænserne for garantidækning du skal bære varierer meget fra stat. Hvis du ikke medfører kræves garantidækning, kan du blive udsat bøder eller licens suspension.

Minimum grænser kan ikke tilstrækkeligt beskytte dig

Minimum erstatningsgrænserne kræves af din tilstand kan ikke være høj nok til at beskytte dig økonomisk, hvis du forårsager en ulykke. Ohio lov kræver f.eks kun drivere til at bære $12.500 pr. person og $25.000 pr. ulykke for personskade ansvar og $7.500 pr. ulykke for egenskaben skader ansvar. Personskader og skader på ejendom som følge af en ulykke kan nemt overstige beløbene dækning.

Ikke alle chauffører bære Bilforsikring

Selvom de fleste stater kræver ansvar presseomtale, vælge nogle drivere ikke at overholde statslige love. Uforsikrede bilist dækning kan hjælpe med at beskytte dig mod økonomisk katastrofe ved at betale for dine udgifter til lægebehandling og skader på ejendom, hvis du er involveret i et motorkøretøj uheld forvoldt af et uforsikret bilist.

Medicinsk betalinger dækning erstatte ikke sygeforsikring

Auto forsikringsselskaber tilbyder almindeligt medicinsk betalinger dækning, som kan hjælpe med at betale for din skadestue eller Sygehus udgifter, hvis du kommer til skade i en ulykke, uanset hvem der er skyld i. Men denne dækning er ikke beregnet til at erstatte sygeforsikring; i stedet, det er designet til at hjælpe med at dække selvrisikoen, co-betalinger og andre ulykker-relaterede medicinske udgifter ikke dækket af din sygesikring politik.

Din långiver kan kræve fysiske skader dækning

Hvis du lån eller lease din bil, kan din långiver kræve dig til at bære fysiske skader dækning. Denne dækning kan betale sig at reparere eller udskifte din bil efter en ulykke, uanset hvem forårsaget ulykken. Det kan også betale for skader forårsaget af vejr, brand, tyveri, hærværk og kollision med et dyr. Hvis du ikke bære denne dækning, kan din långiver købe "force-placeret" fysiske skader fra en transportør det vælger og opkræve dig. Kraft-placeret dækning er typisk dyrere end fysiske skader dækning du opnå på egen hånd.

Priser varierer efter firma

Selvom forsikringsbranchen er reguleret på statsligt niveau, tillader de fleste stater auto forsikringsselskaber til at bestemme deres egen dækning satser. Det betyder, at to selskaber, der leverer identiske dækning kan opkræve forskellige satser. Shoppe rundt eller tale med en uafhængig agent eller mægler til at finde den dækning, du har brug for til den laveste pris.

Auto forsikringsselskaber tilbyder rabatter

Du kan spare penge på din bil forsikringspræmier ved at drage fordel af rabatter. Forsikringsselskaber kan reducere dine præmier, hvis du ejer et hjem, undgå at indgive erstatningskrav eller deltage frivilligt i en defensiv Køreteknisk kursus. Spørge din agent eller mægler om tilgængelige rabatter til at kontrollere din auto forsikring omkostningerne.

Din kredit kan påvirke din satser

Nogle forsikringsselskaber kan få din kredit-fil som en del af den tegningskapacitet proces. Hvis du har en dårlig kredithistorie eller har ikke etableret kredit, kan du betale højere priser end en chauffør med en lang kredithistorie og ingen negativ kreditposter.

Din drivende historie påvirker dine priser

Dine kørevaner kan direkte påvirke hvor meget du betaler for Bilforsikring. Hvis du har hastighedsoverskridelser billetter eller andre bevægelige krænkelser på din kørsel record, kan din auto forsikringsselskab vurdere en præmie mod tillægsgebyr. Ulykker du forårsage kan også hæve dine priser; ulykker, som du ikke skyld typisk påvirker dog ikke dine præmier.

Selvrisikoen kan sænke dine forsikringsomkostninger

Auto forsikringsselskaber tilbyder typisk selvrisikoen på fysiske skader dækning. En selvrisiko er det beløb du betale out-of-pocket for køretøjet reparation eller udskiftning, før din fysiske skader dækning spark i. Jo højere fradragsberettiget, jo mindre skal du betale for fysiske skader dækning. Dog bør du vurdere din evne til at betale en del af omkostningerne, reparation eller udskiftning før du vælger en høj selvrisiko til at sænke dine priser.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com