Hvordan til at sifon Gas fra en Chevy Silverado

July 24

Hvordan til at sifon Gas fra en Chevy Silverado

Benzintank på en Chevrolet Silverado er udviklet til at gemme benzin motoren bruger til brændstof. Denne gastank har en brændstofpumpe inde i det, og over tid, det kan fejle. Hvis det sker, er en måde at løse problemet at slippe gastank og udskifte pumpen. Gøre det med en fuld tank af gas kan være svært, så for at gøre det nemmere, kan du sifon ud gas. Dette bør kun gøres med en professionel sifon pumpe.

Instruktioner

• Åbne gas dør og fjerne gas cap. Holdning gas kan tæt til halsen af gastank, men på jorden.

• Skub pumpe slangen af den sifon, (som er traditionelt mærket) ind i gas påfyldningsstudsen, at skubbe det, som du kan, så du er sikker på, at slangen er på bunden af benzintanken. Placer anden slange ned til gas kan.

• Pumpe sifon pumpen med dine hænder, indtil du begynder at få en jævn strøm af benzin. Fortsat pumpning, indtil alle gas er ud af tanken, og sørg for, at gas kan ikke overløb i processen.

Tips & advarsler

  • Aldrig ryger eller har en åben ild i nærheden, mens du arbejder med brændstofsystem, et køretøj. Hvis du gør det, risikerer du at forårsage en brand og skade dig selv og køretøjet. Også, aldrig forsøge at sifon ud benzin ved hjælp af din mund, som du kunne forgifte dig selv.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com