Anbefalede olie viskositet for højt kilometertal olie utætheder

December 23

Anbefalede olie viskositet for højt kilometertal olie utætheder

Enhver bil, er især da det opsamler flere kilometertal, modtagelige for olie lækager og forbruger olie. Men der er et par tricks og procedurer, der kan bruges til at hjælpe sæt op olie utætheder og forhindre mere sker. En sådan trick, omfatter ændre viskositet af olie i din maskine ved at dræne det og tilføje en tungere olie. Det er dog vigtigt at bemærke, at du ikke bør overstige producentens anbefalinger for en motor olie viskositet, da det kunne forårsage permanent motoren skader og fejl.

Fabrikantens anbefalinger

Som en motor varmes op, thins olien, bliver mere modtagelige for utætheder gennem defekte pakninger. Dræning olie fra dit køretøj og erstatte det med en tykkere vægt eller syntetisk olie kan hjælpe til at forhindre, at olie siver gennem nogle af de mindre pauser i pakning sæler. Før du tilføjer en tykkere vægt olie til bilen, især hvis det er stadig under garanti, konsultere din instruktionsbog for den tykkeste mulige vægt motoren er designet til at håndtere. Som et eksempel, blev ifølge VCOA, en TSB (teknisk service bulletin) udstedt for Volvo'er vedrørende olie viskositet henstillinger, vedrørende at den maksimale acceptable viskositet bør 15W-40. TSB bemærkes imidlertid også, at 15W-40 bør kun anvendes til extreme duty køretøj anvendelser og højt kilometertal køretøjer i varme klimaer.

Tungere altid bedre?

Tungere motor olier forårsager mere friktion, hvilket kan også miste brændstoføkonomi. Ifølge TexLube, omkring 10 procent af motorens kraft går tabt på grund af interne friktion, dermed, tilføje en tungere vægt olie vil forårsage flere strømsvigt. Tungere olie har også potentiale til at forårsage ekstra slid under koldstarter og koldere vejr, som tungere olier ikke cirkulere så meget som tyndere olie kvaliteter.

Læsning olie etiketter

Hvis du ser en "W" (vinter) vises på etiketten olie i stedet for "SAE," betyder det, at olien er blevet testet på en koldere temperatur end den standard 100 grader Celsius. Som et resultat, er en olie med "5W-30" på etiketten købedygtig præstere svarende til olie med SAE 5 rating på den koldere temperatur, som er angivet af olie-producent, mens du også udfører på den samme viskositet som SAE 30 på 100 grader Celsius. Således, motoren har en hurtigere olie flow når det startes koldt, som også giver sig udslag i mindre motorslitage.

Andre indstillinger

Ifølge har tillid til min mekaniker der små udsivninger fra pakninger, som valve cover pakning, normalt for biler med 30.000 miles eller mere. Men som pakning fortsætter med at svigte, sive vil blive omdannet til en større lækage, der angiver, at pakningen i sidste ende skal udskiftes. I det lange løb, er udskiftning af pakning for uanset hvilken komponent er utæt den bedste lave, i stedet for kun at tilføje en tungere vægt olie eller et tilsætningsstof. Udskift pakning ved at fjerne komponenten, ved hjælp af en plastik skraber til at fjerne pakningen og nogen lunser efterladt i pakningen slot og installere en ny pakning. De fleste dele med fordel bruge automotive pakning silikone til at forsegle den nye pakning til anden halvdelen af komponenten.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com