Hvordan du udskifter Comctl32.dll

January 26

Hvordan du udskifter Comctl32.dll

Dynamic link library (DLL) filer gemme kode og data, der kan deles af flere programmer. Comctl32.dll fil gemmer data til Windows fælles kontrol. Windows-programmer kan få adgang til filen comctl32.dll og bruge dataene til at vise en grafisk brugergrænseflade, der er foreneligt med udseendet og fornemmelsen af Windows-operativsystemet. Hvis et program forsøger at få adgang til filen comctl32.dll og kan ikke finde det, vises en fejlmeddelelse med angivelse af fil comctl32.dll mangler. Løsningen er at genoprette den manglende fil.

Instruktioner

1 Hent filen mangler comctl32.dll. Find en hjemmeside, der tilbyder comctl32.dll fil. Du kan også bruge linket i afsnittet ressourcer.

2 Unzip download filen, hvis det er en fil, .zip-type. Højreklik på filen og vælg "extract" for at gøre filen tilgængelig i en .dll-format.

3 Installere filen mangler comctl32.dll i den korrekte mappe på computeren. Hvis operativsystemet er 64-bit Windows, skal du kopiere comctl32.dll til mappen "C:\Windows\SysWOW64". Hvis operativsystemet er 32-bit Windows, skal du kopiere comctl32.dll til mappen "C:\Windows\System32".

4 Genstart computeren ved at klikke på knappen "Start" og vælge indstillingen "Genstart computeren".

5 Åbn et edb-program, der tidligere har vist den fejlmeddelelse om, at fil comctl32.dll var forsvundet. Dette kontrollerer programmet virker nu korrekt.

Tips & advarsler

  • Hvis programmet viser den samme fejl besked når du har genstartet computeren, skal du registrere .dll-fil. Klik på "Start" knappen for at få adgang til menuen tilbehør, og klik på "Kommandoprompt." Skriv "regsvr32 comclt32.dll" og tryk på "Enter" på dit tastatur.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com