Hvordan man bruger en eksisterende Receiver til Surround-lyd

June 30

Du har brug for mere end de standard seks højttalere (subwoofer, center, venstre og højre, surround venstre og højre) at oplever surround-lyd. Du har også brug for en god surround-modtager, der dybest set fungerer som base for systemet. Det er hvor alle lydkilder er tilsluttet, og også hvor højttalerne er tilsluttet. Surround sound højttalertilslutningerne er temmelig meget standard for alle mærker af modtagere, så ved hjælp af en eksisterende modtager med nye surround sound-højttalere ikke er svært.

Instruktioner

• Sluk din receiver og placere det et sted, hvor du kan få adgang til panelet tilbage forbindelser.

• Find seks speaker connection havne og forbinde hver højttaler-ledningen til den tilhørende port. Hver port har to forbindelser, negative og positive. Linerne har negative og positive forbindelser i hver ende og hvert forbindelse vil blive identificeret som sådan.

• Tilslut anden ende af højttaler ledninger ind i de tilsvarende højtalere. Sikre, at negativ/positiv havne har været sat korrekt (de skal være i de rette forbindelse havne) i modtageren og højttalere.

• Placer din surround sound-højttalere i deres ønskede steder og sætte din modtager tilbage hvor du ønsker. Din eksisterende modtager er nu klar til at bruge dit nye surround sound-højttalere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com