Hvad er delene af en Video kamera?

June 6

Hvad er delene af en Video kamera?

Videokameraer kan variere fra Web-cams til computere til små håndholdte videokameraer til store kameraer anvendes i film og tv, men de alle deler en række vigtige dele. Hver af disse dele er nødvendig for kameraet at fungere ordentligt, netop lige menneskekroppen, en bil eller andre komplekse maskine.

Linse

Linse på et videokamera tjener som den samme funktion som et still-kamera linse. Det trækker i lys og indfanger billedet hvor kameraet peger. Dette teleskop stykke kan have flere linser inden for it. En række ringer på røret vil skifte linse positioner ved at dreje dem, og dette styrer, hvordan linser fokuserer lyset de modtager for at præcisere, billedet.

Søgeren

Søgeren er direkte forbundet til linsen og er beregnet til at give adgang til billedet for brugeren. Dette kan være en simpel øje-størrelse vindue, eller det kan være en lille pixel skærm, som folder ind i kameraet når den ikke er i brug; mange modeller har begge versioner. Søgere også dobbelt som en video-skærme til afspilning af optaget billede.

Mikrofon

Objektivet opfanger kun de visuelle billeder til kamera, hvilket betyder, at det alene vil skabe en tavs billede. Videokameraer, derfor omfatte også mikrofoner, at optage lyd i området. Mikrofonen er normalt monteret ved siden af objektivet og peger i samme retning, så lyd og video er tæt synkroniseret.

Optager

Optageren behandler billeder modtaget af linsen og lyden fra mikrofonen og registrerer dem i hukommelsen. På ældre analoge kameraer, ville dette optage billedet på et magnetisk bånd i en kassette. Nogle kameraer ville tage fuld VCR-bånd, men andre kræver miniatureudgaver af disse kassetter eller andre formater som Hi8. Digitale kameraer eliminere behovet for kassetter. Kameraet i stedet registrerer billedet som en computer video fil. I de fleste tilfælde er denne fil i JPEG-format.

Kontrol

Kameraets vigtigste kontrolelementer omfatter afbryderen og Indspil. Det vil også omfatte afspilningsknapperne som Play, Stop, spol tilbage, spol frem og Pause. Kontrollen omfatter også output-porte til at forbinde kameraet til afspilning. Alle kameraer bør omfatte de grundlæggende rød/hvid/gul RCA-kabler til at forbinde til enhver afspilning maskine, men de kan også omfatte USB eller FireWire kontrolelementer til tilslutning til en computer.

Batteri

Batteriet er afgørende for kamera brug. Hvert kamera er udstyret med et genopladeligt batteri. De fleste batterier er lithium-ion-baserede, og hver er lavet og designet til at arbejde specifikt med sit kameramodel kun. En fuld batteriopladning kan normalt tager 12 timer, hvilket betyder en overnight afgift vil være tilstrækkeligt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com