Hvordan mobiltelefon antenne booster arbejde

February 15

Princippet

En mobiltelefon antenne booster virker ved pluk op de svage signaler afgives af tjenesteyderens tårne og forstærke signalet til den mobiltelefon antenne at forbedre dens ydeevne. Dette sker ved at indfange energien fundet omkring telefonen og kanalisere det til signalet, som skal forbedre modtagelsen. Mobiltelefon antenne booster er sidestilles med en udsendelse tårn i at de rebroadcast signal inden for et bestemt område. Til mere avancerede udgaver, talrige celle telefoner kan gøre brug af den samme antenne booster.

Design

Der er masser af produkter til rådighed på de markeder, der er fremmet som mobiltelefon antenne booster. De fleste er små enheder, der kan installeres internt på bagsiden af batteripakken eller eksternt for at øge signalet produceret og fanget af telefonen. Princippet bag mange af disse produkter er at øge overfladearealet til afsendelse og modtagelse af meddelelser måde en parabolantenne ville. De er designet til at være tynde og lette, så de kan passe ind i telefonen uden at tilføje bulk eller vægt. Der er nogle mobiltelefon antenne booster, der kommer i form af klistermærker, der er placeret på selve telefonen. Men deres effektivitet er ikke bevist og er kontroversielle.

Retning

En af de dele, der indgår i en mobiltelefon antenne booster er en retningsbestemt antenne. Dette er den komponent, der er orienteret i retning af signalkilde, såsom en mobilmast, at få den stærkeste modtagelse. Den grundlæggende regel med retningsbestemte antenner er, jo større den er, jo bedre signal modtager. Selv en lille model kan dog yde et højere signal i forhold til den interne antenne af en mobiltelefon.

Rebroadcast

Når retningsbestemt antenne modtager signalet, genudsender en intern antenne signal inden for et lokaliseret område. Denne funktion til at fordele signalet ligeligt i alle retninger, forudsat at ingen forhindringer er til stede. Efter princippet om, at mobiltelefoner fungerer bedst, når deres antenner er justeret til mobiltelefon antenne booster antenner, den interne antenne hjælper øge modtagelse af signalet.

Forstærke

Næsten alle moderne mobiltelefon antenne booster inkluderer et signalforstærker, som giver mulighed for signalet udsendes på en større skala. Disse enheder fungerer ved at gentage signalet, således at mobiltelefonen kan afhente det bedre. Holde kommentar at en signalforstærker er ubrugelige, hvis antennen selv er svag fordi baggrundsstøj, som også tendens til at blive forstærket, drukner mobiltelefon signal.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com