Momentomformer fejlfinding

July 5

Momentomformer i et køretøj, der tillader strøm fra motoren skal overføres til transmission i en glat brugbar flow. Det tilføjer også en mekanisk fordel til overførsel. Det er fyldt med væske og bruger roterende skovle inde flere rum til at kontrollere overførslen. Ligesom enhver anden mekanisk del, kan en momentomformer mislykkes. Symptomerne på fiaskoen er let at få øje på, men at fortolke dem tager nogle mekaniske viden.

Instruktioner

• Check for skred. Er motorens omdrejningshastighed uden en stigning i hastighed til selve køretøjet. Skred er normalt forårsaget af over varme, som er forårsaget af en lav væskeniveau. Momentomformer filter kan være tilstoppede resulterer i et fald af brugbare væske.

• Kigge efter gysende. Køretøjet jerks og ryster, som om det var på en ujævn vej. Lav væskeniveau forårsager gysende og det sker normalt samtidig væsken er overophedet. Bilen vil gyse derefter motoren og transmission vil glide ud på et skråplan.

• Kontrollere væske i transmission. Hvis du kan se snavs i væsken, have en mekaniker kontrollere for tegn på skade i momentomformer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com