Sådan læses IMSI fra et SIM-kort

March 16

Sådan læses IMSI fra et SIM-kort

Når mobiltelefoner er fremstillet, får de en IMSI (eller IMEI/MEID) antal blandt andre. Forkortelse for "International Mobile Subscriber identitet," antallet kan være op til 15 cifre. De tre første af rækken tal repræsenterer den telefon landekoden, efterfulgt af de netregler. Det sidste sæt af cifre i IMSI er enhedens "unikke abonnentens nummer." Det væsentlige, hver telefon har et unikt IMSI nummer, tildeles enheden af foretage en opringning fabrikanter.

Instruktioner

• Dial "* # 0 6 #" og tryk "Send" at have IMSI nummer vises på din telefon. Selv om denne kode ikke kan arbejde på alle telefoner, er mange enheder konfigureret til at vise antallet, når du indtaster denne kode.

• Find din telefons statusindstillinger for at finde IMSI-nummer. For eksempel, på Android-enheder, tryk "Menu", "Indstillinger", "Om," "Telefon" og "Status". IMSI-nummer vil blive opført under en del af skærmen mærket "IMSI."

• Fjern telefonens battericover og batteri til Find IMSI-nummer. Når du ikke kan finde nummeret på selve enheden, vil du sandsynligvis finde det på panelet overholdelse inde i batterirummet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com