Instruktioner til Cambridge Surround Sound PCWorks

August 2

PCWorks surround sound system er et sæt højttalere produceret af firmaet Cambridge, der kan tilsluttes en computer og vil tillade dig at lytte til musik og videoer. Dette system kan tilsluttet computeren og sat op til at give dig med flere højttalere og en subwoofer til at oprette en høj kvalitet lyttemiljø på dit skrivebord. Installationsvejledning for dette system er let at følge og komplet.

Instruktioner

• Placer subwooferen og de fire talere ønskede. Subwooferen placeres på jorden i midten af arrangementet. De to talere, der har kortere ledninger er beregnet til at blive brugt som fronthøjttalerne, mens to med lange ledninger der skal bruges som baghøjttalerne. Placer højttalerne i overensstemmelse hermed.

• Tilslut hver højttalerledning helt til den relevante input på bagsiden af subwoofer-højttaleren. Indgangene er mærket med placering af højttaleren, for eksempel "front lige." Sikker på at forbinde hver enkelt korrekt som lyden kan komme være fordrejet hvis højttalerne ikke er i den korrekte position. Fronthøjttalerne bør placeres på skrivebordet til venstre og højre side af skærmen, mens baghøjttalerne bør placeres bag stolen. Brug gulvet står vedhæftede filer, hvis det er nødvendigt.

• Tilslut lydstyrke til udgange på bagsiden af subwoofer-højttaleren. Tilslut andre ledninger kommer fra volumenkontrol "Taler"-indgangene på computerens lydkort. Tilslut netadapteren til subwooferen og sæt anden enden til en åben stikkontakt.

• Tryk på "Power"-knappen på bagsiden af subwoofer at tænde for surround sound-system. Tænd computeren, og Åbn en musik eller video fil for at teste udstyret. Justere knop på lydstyrke til et komfortabelt niveau. Justere knop på bagsiden af subwoofer til at justere niveauet base til en indstilling, der lyder godt til dig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com