Sådan fanen inde i en celle i Microsoft Word

March 30

Du kan bruge tabeller i et dokument til at organisere og vise oplysninger i en nem at forstå måde. Microsoft Word indeholder en tabel i menuen tabel, kan du angive antallet kolonner og rækker i tabellen og formatere størrelse og farver i tabelcellerne. Formatere data i cellerne i disse ord tabeller som andre data i et Word-dokument; Du kan ændre skrifttyperne og deres størrelse, retfærdiggøre data i cellen og omfatter led og faner.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word. Oprette et nyt dokument eller indlæse et eksisterende dokument. Placer markøren, hvor du vil indsætte en ny tabel.

2 Klik på "Indsæt" og derefter "Tabel". Klik på "Indsæt tabel."

3 Angiv antallet kolonner i boksen "Antal kolonner". Angiv antallet af rækker i tekstboksen "Antallet af rækker". Klik på ' OK. "

4 Klik på "Vis" og klik derefter på "Lineal", hvis det ikke allerede er markeret. Dette kan du placere tabulatorstop i hver kolonne i tabellen.

5 Placer markøren i en celle i tabellen, tryk og hold "Ctrl"-tasten nede og trykke på "Tab." Markøren vil fanen eller led standard 1/2 tommer.

6 Placer markøren i en tabelcelle, skal du klikke på knappen "Under fanen Format" til venstre for linealen til at vælge en fane og derefter klikke på inde lineal over cellen til at placere et tabulatorstop. Du kan klikke på og trække tabulator til at flytte den.

7 Tryk på og hold "Ctrl"-tasten nede og trykke på "Tab" til fane til placeringen af tabulatorstoppet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com