Hvordan du scanner digitale kanaler

January 29

Hvordan du scanner digitale kanaler

TV'et vil ikke få digitale kanaler, hvis du ikke programmere digitale radiostationer til dit TV. Du kan programmere de digitale kanaler ved at køre en digital kanal scanning. Hele processen er afsluttet fra din fjernbetjening og kræver ikke nogen værktøj. Denne opgave tager kun et par minutter at fuldføre, og derefter vil du kunne nyde digitale kanaler på dit TV.

Instruktioner

• Tryk "Menu"-knappen på TV'ets fjernbetjening. Brug retningsbestemt knapperne for at rulle ned til afsnittet "Kanal" af menuen. De retningsbestemte knapper er normalt mærket med pile, der repræsenterer retningen af deres funktion. Tryk på "Enter" knappen på fjernbetjeningen for at gå til menuen "Kanal".

• Brug pileknapperne til at navigere til indstillingen "Channel Scan" på menuen "Kanal". Tryk på "Enter" knappen Vælg Channel scan valgmulighed og tages til menuen "Kanal Scan".

• Brug den retningsbestemte knapper til at navigere til indstillingen "Kanal type" i menuen "Kanal scanning". Du kan derefter vælge en af tre indstillinger: "Analog", "Digital" eller "Alle kanaler." Vælg enten "Digital" eller "Alle kanaler" ved at markere indstillingen og trykke på "Enter". TV'et begynder derefter scanning for din digitale kanaler. Vente til scanningen til at fuldføre, så afslutte menuen og begynde at surfe gennem din nye kanaler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com