Fejlfinding en skarp LCD-projektor

October 21

Skarp LCD projektorer kan projektet medier fra flere forskellige enheder, såsom computere eller DVD-afspillere. Projektorerne har tre indikatorlys indbygget i maskinen, der underretter dig, når der driftsproblemer. Forstå betydningen af indikatorlamperne vil hjælpe dig med at fejlfinde og fix maskinen, når der opstår problemer.

Strømindikator

Power indikatoren på skarp LCD projektorer vil lyse op og forblive solid, når projektoren er tilsluttet og strømmen er indstillet til "On." Hvis lyset ikke tænder, kontrollere, at stikket sidder korrekt i en fungerende stikkontakt og at projektoren er tændt til "On."

En anden funktion af power indikatorlys er at lade dig vide når dækslet filter er åben eller linsedækslet er ikke installeret korrekt. Indikatoren blinker hvis der er et problem med en af disse to stykker af projektoren. Hvis power-indikatoren blinker, kontrollere filteret dækslet og lukke den, hvis den ikke sidder korrekt på projektoren. Filteret er placeret på forsiden af maskinen bag den slidsede stykke plastik. Dækslet fjernes ved at løfte det fra bunden. Udskift filter dækning ved at indsætte faner øverst på dækslet ind i hullerne i maskinen og trykke ned på forsiden.

Linsedækslet er det firkantede stykke plastik, der sidder rundt linse på forsiden af projektoren. Dækslet bør snap på plads. Hvis du bemærker en del af låget er løs, Tryk ned på det, indtil du hører et klik.

Lampen lyser

Skarp LCD projektorer har to lamper og to lampe lys indikatorer opkaldt "Lamp1" og "Lamp2." Hvis enten af indikatorlys er tændt, de tilsvarende lampe lyser ikke op eller lampen er blevet brugt i mere end 900 timer. Uanset hvad årsagen til indikatoren kommer, bør lamperne udskiftes når lyset tændes.

For at erstatte en lampe, fjerne dækslet lampe bur og lampe bur fra indeni projektoren. Luk dækslet lampe bur og tænd projektoren. Tryk på "Enter" knappen for at nulstille tælleren lampe til lampe. Slukke projektoren og fjerne dækslet lampe bur igen. Sæt den nye lampe bur og udskifte coveret for at afslutte lampe udskiftning.

Overforbrug ikke en lampe, som det kan splintre indeni den projektor, forårsager skader på maskinen.

Temperatur indikator

Temperatur indikatoren advarer dig, når temperaturen inde projektoren er betydeligt højere end normalt. Når den temperatur indikator lys kommer på, tjek for udluftning forhindringer. Hvis noget blokerer aftræk, flytte obstruktion eller projektoren.

Kontroller dernæst, hvis luftfilteret er tilstoppet. Efter en lang tids brug, kan luftfilteret bliver snavsede og hindre luftstrømmen gennem projektoren. Ændre filteret ved at løfte fra den forreste filter dækning, trække ud filteret og placere et nyt filter i stedet. Placere luft-filter dækning, når den nye luftfilter er på plads.

Hvis du ikke kan høre den kølende ventilator kører, kan det have brudt. Kontakt en servicetekniker for at reparere fan.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com