Hvordan du genopbygger en hydraulisk Master Cylinder

July 5

Hydraulisk master cylindre (m/c) er en afgørende del af et hydraulisk bremsesystem. De montere reservoiret, der holder et overskud af væske og hus stempel, som, når aktiveres af hånd (eller fod) Tryk enten direkte eller forstærket af et vakuum booter, leverer hydraulisk tryk bremsecalipre og hjulet cylindre. Hydraulisk bremsevæske, der er forurenet med snavs eller andre hårde partikler kan ødelægge stempel sæler og score cylinder, fører til bremse fade og fiasko. Stempel gummipakninger kan også blive beskadiget ved hjælp af en forkert væske og selv gamle alder.

Instruktioner

Genopbygge en Master Cylinder

• Tør m/c ned med en ren shop klud til at fjerne snavs og snavs fra ydersiden. Fjern m/c cap og kassér den gamle væske. Fjerne bremserør fra m/c med en flare-møtrik skruenøgle og fange nogen undslippe væske med en ren klud. Fjerne bolte eller møtrikker holder m/c i sted og trække det fra køretøjet.

• Undersøge den åbne ende af m/c og Find låseringen (snap). Forsigtigt fjerne Låsering og kassere det. Snap ringe er beregnet for engangs brug og må aldrig genbruges. Fjedertryk vil forårsage stempel til at Rage op fra m/c. Træk stemplet fra cylinderen og inspicere cylindervæggene for grubetæring eller scoring. Beskadigede cylindre skal kasseres og erstattes. Vask cylinderen i frisk væske til at fjerne snavs eller snavs. Inspicere det bløder-back hul i reservoiret og forsikre, at det fremgår af forhindringer.

• Smøre den nye stempel med frisk væske og Indsæt det i m/c. skubbe det og hold den mod fjedertryk og installere den nye Låsering. Geninstallere m/c på køretøjet og installere m/c transfusionsblod. Føre bleeder rør i reservoiret og tilføje frisk væske. Aktivere bremsesystemet, indtil alle luften er fjernet fra m/c. fjerne transfusionsblod og geninstallere bremserør. Drejningsmoment dem stramt med flare skruenøgle.

• Hinden reservoir med frisk væske og bremseaktivering. Observere bløder-back hul og sikre, at der er en lille gejser væske udstedelse fra det ligesom cylinderen begynder at flytte. Dette angiver en korrekt fungerende system og forhindre en hydro-lås i ikke at tillade bremser til at trække og frigøre på calipre. Bløder bremser som pr fabrikantens anvisninger og hinden reservoiret ved det angivne "fuld koldt" mærke på beholderen.

Tips & advarsler

  • Aldrig forsøg på at renovere en scorede eller udstenede m/c. Praksis bruges til at være fælles i ældre køretøjer, men moderne m / Christensens fungerer på meget tættere tolerancer, og det kan være ganske farligt at ændre boring diameter, selv lidt. Check med producentens specifikationer på væske type. De fleste ældre motorcykler anvendes dot 3 eller 4, som gør de fleste biler op til nutiden. Nyere motorcykler og højtydende biler bruger dot 5 væske, og komponenterne er ikke kompatible. Aldrig mix prik 3 eller 4 med dot 5 væske, da det vil stivne og gøre en budding-lignende rod, som ikke vil arbejde på alle. Ryst ikke en flaske af dot 5 væske. Det er en silikone-baseret væske, der vil fælde luft i suspension i lange perioder og føre til bremse fade, spongey bremser og system blødning vanskeligheder. Hvis en flaske af dot 5 er rystet endda lidt, gør det muligt at hvile uforstyrret i 24 timer før du føjer det til et system. Bære sikkerhedsbriller, når manipulere Låsering. Ringen er en fjeder og kan flyve ud tænger i alle retninger og med stor hastighed når fjernet fra rillen fastholde.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com