Hvordan at fratage og klippe ledning til Circuit Bending

September 11

At kende den korrekte og sikker måde at arbejde med wire afslutninger er vigtigt, når du arbejder med interne af kids' elektronisk legetøj. Dette omfatter, at vide, hvordan at fratage og klippe ledningerne til kredsløb bøjning når du arbejder med højttalere i en elektronisk legetøj.

Instruktioner

• Indsamle de forsyninger du har brug for, så du kan fuldføre dit kredsløb bøjning projektet uden at skulle stå op, som kunne forstyrre åben elektronik og små stykker. Disse forsyninger bør omfatte spole af ledning du bruger, et par af bidetang og et par af wire strippere.

• Afgørelse om længden af ledninger du har brug for samt antallet af ledninger. Dette bestemmes af projektet og hvor langt der er fra taleren til de terminaler, der skal forbinde højttaler til. Gør ikke ledninger for længe, eller de kan komme i vejen eller gør det vanskeligt at samle legetøjet.

• Brug en bidetang til at skære den første længde af wire, så brug klip ledningen som et mønster til at afmåle den anden længde af wire. Skære den anden længde af wire på denne klippe wiren endepunkt. I slutningen af bidetang er den skarpe kant.

• Strip slutningen af begge ledninger med et par af wire strippere. Strip ud omkring 1/4 tomme af kappe. Dette vil udsætte wire i alle de områder, du har brug for at installere dem i legetøj eller projekt, når du tilslutter den højttaler og terminaler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com