Hvad er en 2011 Toyota Avalon Z1 pakke?

April 16

Hvad er en 2011 Toyota Avalon Z1 pakke?

Toyotas Avalon er en fuld størrelse sedan rettet mod familier og de chauffører på udkig efter et beskedent luksuriøse sedan. Det konkurrerer med fuld størrelse sedans såsom Buick LaCrosse. For 2011 tilbydes Toyota et udvalg af valgfrit tilbehør pakke til basismodellen Avalon, herunder den "Z1" foretrukket Premium tilbehørspakke, som omfattede mindre indvendige opgraderinger og en særlige sikkerhedsfunktion.

First Aid Kit

Foretrukket Premium tilbehør pakke indeholder en førstehjælp kit, der er beregnet til at blive gemt i bilens kabine eller i bagagerummet. Sættet er indeholdt i en lynlås blød vinyl bæretaske; sagen er sort og trykt i rødt med Toyota-logo. Indholdet af kit omfatter hovedsagelig bandagering supplies, med lim bandager, selvklæbende tape, sommerfugl strimler, steril gaze og en stretch bandage med clips, samt insekt Brod puder og fugtig towelettes. Sættet indeholder også en musselin slynge, saks og en nødsituation tæppe.

Cargo Mat

Pakken Z1 outfits Avalon med en mat, der beskytter gulvet i stammen fra slid og skader. Overfladen af måtten er fremstillet af slidstærk nylon, der er resistente over for spild, kemikalier og fading, og det er bakket op med en skridsikker gummimateriale. Farven på måtten er koordineret med den indvendige farve af køretøjet, og det er broderet med Avalon logo.

Gulvmåtter

Z1 pakken inkluderer kraterbunden måtter til kabinen. Driver - og passagersiden måtter er custom designet til at passe Avalon og er fremstillet af slidstærk nylon gulvtæppe. Måtterne er sikret på plads med skridsikker gummi opbakning og klemmerne, men de kan fjernes for rengøring. Måtterne er farve-koordineret med bilens interiør, og begge måtter er broderet med Avalon logo.

Glas brud Sensor

Foretrukket Premium tilbehør pakke tilføjer en glas brud sensor til bilens eksisterende sikkerhedssystem. GBS bruger en mikrofon til at registrere lyde i de specifikke frekvenser produceret ved at bryde glas. Når GBS registrerer lyden af glas bryde, det aktiverer bilens sikkerhedssystem og deaktiverer bilens Tændingssystem. GBS er designet til at ignorere lyde uden for dets udpegede frekvensområdet, teoretisk forhindre falske alarmer, og systemet kan være bevæbnet og afvæbnede via bilens nøglefri adgang fjernbetjening.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com