Sådan installeres øverste kontrolgrupperne i en ' 68 Mustang

April 29

Sådan installeres øverste kontrolgrupperne i en ' 68 Mustang

Erstatter den øverste kontrolgrupperne på din 1968 Mustang, om på grund af skader eller restaurering, er en moderat nem opgave hvis du lade det være. Arbejder på en flad, er plan overflade med masser af plads omkring dig et godt sted at starte. Også sørge for at du har alle de nødvendige håndværktøj til projektet, før du begynder. Ikke blot vil dette spare dig tid, men vil du finde installationen langt sjovere, så godt. Geninstallere udskiftning øverste kontrol arm er det stik modsatte af fjernelse af den gamle øvre kontrol arm, så bare omvendt de retninger for at afslutte installationen.

Instruktioner

• Jack op forenden af bilen og støtte rammen med jack stande. Bruge værktøjslinjen breaker til at fjerne forhjul lug møtrikker først fra driver siden af Mustang, derefter fjerne dæk og hjul, sætte den til side af vejen.

• Fjerne forbremse kaliberen fastspændt på den bremseskive af unbolting par af bolte finder du på bagsiden af caliper. Bruge socket sæt til at fjerne denne caliper. Tillad caliper hænge forsigtigt eller bruge en bøjle til at suspendere caliper fra Mustangs ramme til at forhindre gummi linje fra stretching.

• Lirke det metal cap ud slutningen af metal bremseskiven, som er tættest på dig med en lille flad-head skruetrækker. Inden for bremseskiven vil du se en bolt. Bruge stik skruenøgle til at fjerne denne bolt og derefter trække bremseskive af Mustangs spindel, være omhyggelig med ikke at beskadige disken bremsekraft. Dette er et glimrende tidspunkt at ændre bremsen komponenter, som er blevet båret, hvis nødvendigt. Hvis du gør det, ændre bremse puder og disken sammen.

• Placer foråret kompressor på suspension foråret og spænd det for at lindre spændingen på øverste kontrol arm. Du vil se fire bolte øverst på den kontrol arm, som er tættest på dig, samt to bolte, der tillægger den øverste kontrol arm støddæmper. Endelig er der et par bevarer clips, der holder foråret til øverste kontrol arm. Fjern disse klip først bruge en topnøgle, så spænd foråret kompressor indtil foråret er ude af vejen for de bolte, der sikre støddæmper til øverste kontrol arm.

• Unbolt støddæmper fra den øverste kontrol arm med en topnøgle, derefter finde de bolte, der sikre armene på øverste kontrol arm på rammen af bilen. Bruge stik skruenøgle til at løsne og fjerne disse bolte, og derefter trække længe enkelt forbinder bolten ud af kontrol arm mounts.

• Unbolt fire bolte, der er tættest på dig som sikre den øverste kontrol arm for Mustangs spindel, derefter løfte stock øverste kontrol arm ud af spindlen og trække det væk fra rammen. Installation af den nye øvre kontrol arm er modsat af fjernelsesprocessen. Fjernelse og installation er det samme på både chauffør og passager side af bilen.

Tips & advarsler

  • Tjek de øvre og nedre kugleled, mens du arbejder på suspension af bilen. Det kan også være fordelagtigt, hvis du vil tilpasse Mustang efter installere eventuelle yderligere suspension dele på dette tidspunkt, såsom sænkning fjedre eller opgraderet støddæmpere.
  • Vær forsigtig, når frigive spændinger på suspension foråret, fordi de nemt kan flyve løs og forårsage skader.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com