Hvordan du genopbygger en enkelt tønde karburator

March 30

Hvordan du genopbygger en enkelt tønde karburator

Den single-tønde karburator går tilbage til begyndelsen af automotive alder. Det så kontinuerlig brug i en eller anden form, indtil alle karburator-udstyrede køretøjer blev erstattet med brændstofindsprøjtning i slutningen af 1980 ' erne. One-tønde karburatoren kan anvendes individuelt for at opnå god brændstoføkonomi, eller i flere synkroniserede stakke for at give fantastiske hestekræfter ydeevne. Bestående af et enkelt brændstof jet fodring i en venturi, er genopbygge en single-tønde karburatoren så simpelt som dens design.

Instruktioner

• Fjerne accelerator pumpe link og hurtig tomgang stang. Fjern de skruer, der holder luften horn på hoveddelen og løft luft horn.

• Fjerne float, nål ventil og nål ventil sædet. Skru den vigtigste jet fra bunden af flyde skål. Tryk ned på speederen pumpen og fjerne holderen klip. Fjerne accelerator pumpen og kontrollere bolden.

• Vend karburatoren hovedet og fjern de skruer, der holder det vigtigste organ på gasspjæld plade samling. Fjern gasspjæld plade samling fra hoveddelen.

• Placere alle metaldele i karburatoren rengøring dukkert. Placer ikke plast, gummi eller læder dele til dip eller de vil blive permanent beskadiget. Suge delene, indtil alle fedt og snavs er blevet opløst væk. Den hastighed, hvormed renseprocessen finder sted er baseret på hvordan beskidte dele er og den omgivende lufts temperatur. I koldere vejr, vil rengøring tage længere tid, end det gør på varmere dage.

• Fjerne dele fra den rengøring løsning og skyl dem i rent vand. Slag delene tørre med trykluft og sikre alle passager er rent for snavs og korrosion. På navnlig lumpen karburatorer, skal du muligvis til at skrubbe dele med en stålbørste eller piberensere. Tag så meget tid som nødvendigt for at sikre, at delene er helt rene for alle skidt og fernis, før du fortsætter. Gentag trin 4 og 5, hvis det kræves.

• Tillægge det vigtigste organ ved hjælp af en ny pakning gasspjæld plade samling. Skru den vigtigste jet ind i bunden af flyde skål. Installere en ny accelerator check bold og pumpe. Komprimere accelerator pumpen og installere en ny retainer ring.

• Installere en ny float ventilsædet og svømmerventilen. Installere float i float skål og justere float. Vend karburator forsamling hovedet og tillade float til at hænge naturligt. Måle fra enten læben af float eller linjen loddes til bearbejdet kanten af float skål. Kontakt producentens specifikationer for den nøjagtige måling. Bøje fanen float for at justere niveauet float. Sikre, at denne tilpasning er nøjagtige; float-niveau er den mest kritiske justering på en single-tønde karburatoren og når karburatoren er samlet det kan ikke ændres.

• Installere luft horn forsamling og spænd det ned ved hjælp af en ny pakning. Overspænde ikke hold-down skruer eller luft horn kan blive skæv. Installer accelerator pumpe link og hurtig tomgang stang. Justere en accelerator sammenkædning ved at bøje det med et par nåle-næse tænger, indtil pumpen aktiverer så snart gasspjæld plade begynder at flytte.

• Justere den hurtige tomgang rod ved at dreje den hurtige tomgang cam indtil stop skruen hviler på den højeste lap. Måle afstanden mellem gasspjæld plade og kroppen af karburatoren. Kontakt producentens specifikationer for den nøjagtige model af karburatoren du arbejder på. Bøje den hurtige tomgang stang med et par nåle-næse tænger, indtil gasspjæld plade ligger inden for specifikationerne.

• Justere den automatiske choker forsamling, hvis udstyret. Løsn den automatiske choker hold-down beslag og drej choker forsamling indtil referencemærket på choker fjeder boliger linjer op med indeksstreg på luft horn krop. Spænd hold-down skruer.

Tips & advarsler

  • Aldrig gætte på en karburator justeringer eller specifikationer. Altid konsultere producentens offentliggjorte data for den præcise model du arbejder på og følger dem til punkt og prikke. Hvis du har et problem senere, er det meget lettere at diagnosticere problemet, hvis du ved helt sikkert, at din karburator er blevet bygget korrekt.
  • Karburator rengøring løsning er stærkt ætsende. Ikke indånde damp og altid bære kemikalie-resistent handsker ved håndtering af væsken.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com