Sådan afinstallere programmer fra en iMac

November 12

Sådan afinstallere programmer fra en iMac

Mac OS har ikke en registreringsdatabasen som Windows. Den almindelige måde at "fjerne" filer er at flytte dem til Mac trashbin. Nogle filer til et program, men kan være spredt over hele system, hvilket gør det vanskeligt at finde dem alle; for ansøgning bundter, f.eks. Et par måder er tilgængelige til at afinstallere programmer på en iMac, hvis du ikke kan gøre det ved blot at bruge Finder. Du kan bruge enten software, der fulgte med programmet, hvis du har det, eller ved at hente og installere en tredjeparts uninstaller. Hvis du ikke ønsker en tredjeparts uninstaller og du har ikke diske, der fulgte med programmerne, så er de kun brugbar løsning at trække og slippe overførelse i trashbin.

Instruktioner

Uninstaller

1 Bruge den software, der fulgte med programmet, hvis det er relevant. Nogle programmer er direkte web downloads, men hvis du har diske, de generelt indeholder en fil til at køre for at afinstallere programmer.

2 Hente en tredjeparts afinstallationsprogrammet. Hvis du ikke har software, er der uninstaller programmer, der kan downloades til at gøre det for dig. Blandt de mest populære er AppZapper og AppTrap. AppZapper du skal betale for, mens AppTrap er gratis (Se "Resources").

3 Følg trinene, når du begynder uninstaller. Læs vejledningen grundigt for at sikre du ikke efterlade nogen filer på computeren.

Trashbin

4 Find det program du ønsker at afinstallere i Finder.

5 Højreklik på programikonet. Dette vil opdrage en menu liste.

6 Træk og slip ikonet af ansøgningen til trashbin, hvis det siger, "Vis pakke indholdet" på listen. Det betyder, at hele ansøgningen er i at "pakke". Pakken hele ansøgningen vil blive fjernet, når du flytter den til trashbin herfra.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com