Sådan gendannes en ' 69 Mustang

October 15

Sådan gendannes en ' 69 Mustang

Genoprette en 1969 Mustang vil indebære et kolossalt arbejde (ikke at nævne redskaber, inventar og knowhow), afhængigt af kvaliteten af køretøjet, når du modtager den. En 1969 Mustang har enten en Boss 302 eller Boss 429 motor. Genoprette motoren er lige så vigtig som genoprette ydersiden af køretøjet. Restorecarsfast.com med hjemmeside hedder det, at genskabe et køretøj "indebærer returnere bilen til så meget af sin oprindelige pragt som muligt."

Instruktioner

• Købe en ' 69 Mustang med som lidt skade som muligt. Jo flere problemer din Mustang ankommer med den større jobbet vil være. Vælg dit køb baseret på kvaliteten og originaliteten af de dele, der udgør køretøjet.

• Lave en detaljeret plan. Før du begynder enhver genoprettende proces, foretage en opgørelse af alle dele samt tilstanden af alle aspekter af din ' 69 Mustang. Note som motor det fulgte med (enten Boss 302 eller 429) og hvilke dele skal være enten restaureret eller erstattet. Lav en liste over alt det arbejde, der skal gøres, de dele der skal købes eller repareret, og værktøjerne og udstyr, der er nødvendig.

• Rive ned din Mustang. Skille hele køretøjet til en komplet lagerliste. Tage billeder, som du adskille bilen og arrangere alle løse dele i en organiseret måde, med særlig vægt på placeringen af deres opbevaring og hvordan de vil blive udskiftet når tid kommer.

• Ren alle de dele, der udgør din ' 69 Mustang. Fratage alle metal, rust eller fedt, benytter værktøjer såsom sanders, slibemaskiner, kemiske strip stoffer og svejsere, afhængigt af hvad der skal gøres for at dele. Reparere alle de metaldele individuelt. Erstatte panelerne og svejse uanset dele behøver svejsning.

• Genopbygge og geninstallere motoren, transmission (4-hastighed på 1969 Mustang), drivakslen, aksler, og radiatoren, såvel som andre komponenter såsom karburator, generator og starter. Alle komponenter, som er ud over reparation vil simpelthen nødt til at være købt i bedre stand og derefter gendannes. Bruge en motor hoist hen til geninstaller de større stykker ind i kroppen af din Mustang.

• Prime, maling og chrome metaldele, der udgør dit køretøj. Bruge kvalitetsprodukter, når genskabe din ' 69 Mustang. Sammensatte og polere dine Mustang for at beskytte paint job, når malingen er tørret og du har slebet væk løber og støv penne med en 600 - 2.500 sandkorn sandpapir.

• ReWire forlygter, baglygter og andre elektriske komponenter. Vedhæfte front og kofangere bagtil og erstatte enhver knuste ruder eller spejle.

• Fuldføre din restaureringsprojekt ved at genskabe indvendige af din 1969 Mustang. Dette kan omfatte simpel syning eller finde en original par høj tilbage spand sæder, der fulgte standard med nogle af 1969 Mustang modeller eller comfortweave spand sæder, der fulgte med 429 (hvoraf de fleste var sort). Dette trin omfatter også reparere eller erstatte den indvendige tæppe, konsol og interiør trim.

Tips & advarsler

  • En autentisk restaurering af din 1969 Mustang kan indebære at skulle jage specifikke komponenter, der er både dyrt og svært at finde. Overveje at gøre "opgraderinger", der vil øge effektiviteten af din Mustang hvis du ikke er alt for optaget af dens ægthed.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com