Kabel modelnummer for en HP Photosmart R725

April 15

HP Photosmart R725 er en 6,2 megapixelkamera, der kan producere plakatstørrelse prints. Kameraet har en enorm kapacitet. Ikke kun er 32 GB hukommelse indbygget, men der er også en kortlæser til at udvide yderligere lagring. Kameraet leveres også med HP-software til at redigere, organisere, udskrive og dele billeder fra din PC. For at overføre dine billeder fra kameraet til pc'en, skal du model HPM 700 USBM-3 kablet fra HP.

HPM 700 USBM-3

HP modelnummer HPM 700 USBM-3, eller den HP Monster HPM 700 USBM-3 USB-kabel, er fremstillet af Monster kabel Products, Inc. og mærkevarer under navnet HP. Det kan du overføre filer mellem en HP Photosmart R725 digital kamera og en computer. Kablet er fremstillet af Monster kabel produkter og Monsters reservedelsnummer til kablet er 122259-00. Kablet er 3 fod lange. Det har en Type A mandlige USB stik den ene ende og en Mini Type B mandlige USB-stik i anden enden. Kablet har en levetidsgaranti.

Øget kapacitet

Monster manipuleret denne særlige kabel, således at det kunne give høj kapacitet, opnå høje overførselshastigheder og oplad enheder hurtigere. Højere kapacitet resulterer i hurtigere data transfer hastigheder. Kapacitet med HPM-700 er en og en halv gange kapaciteten af en standard USB-kabel. Når en enhed tilsluttet HMP 700 kabel kan genoplade ved hjælp af USB, vil dette kabel oplade enheden 30 procent hurtigere end en almindelig USB-kablet.

Overførsel af billeder

For at overføre billeder fra kameraet til en computer ved hjælp af dette kabel, Indsæt USB-adapteren i USB-porten på computeren, og Indsæt anden enden med mini-USB-stikket på undersiden af kameraet. Vælg indstillingerne, der tillader Windows til at installere den korrekte driver. Du bør se kameraet vises på skrivebordet på computeren som et kamera, men som en harddisk. Åbne kamera og kopiere og indsætte billeder fra kameraet til computeren.

Andre kabler

Du behøver ikke at købe de officielle HP kabel til at overføre filer mellem Photosmart R725 og en computer. Du kan købe et USB-kabel, der har en Type A mandlige USB stik den ene ende og en Mini Type B mandlige USB-adapter i anden enden. Der er sikkert mange kabler, der er meget billigere end den HPM 700, kan billigere kablerne ikke opnå samme øget overførselshastighed og fald i mængden af tid, det tager for at oplade en enhed. De kan også ikke bære en livstidsgaranti.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com