Brændstoføkonomi Tips i klassiske biler

January 12

Du kan hvile forsikrede, hvis bilen blev produceret før 1972, vil det altid være en meget mere elegant end nogen Prius eller Civic sælges i dag. Men intetsteds er det skrevet, at det nogensinde vil være nær så praktiske. For at holde disse værdifulde ejendele bliver meget stilfulde garage kunstværker, følger mange ejere af klassiske biler tidens trend mod at gøre deres klassikere konkurrencedygtige med moderne biler både pålidelighed og brændstoføkonomi.

Grundlæggende vedligeholdelse

Klassiske biler har tendens til at brænde mere brændstof end nyere simpelthen fordi de interne komponenter er slidte og trænger til reparation. Det bedste du kan gøre for din klassiske bil er helt genopbygge motor og transmission. Starte med en grundlæggende betydning, ring og pakning udskiftning. Starter på det elektriske system, og installere en nyere elektronisk tænding, stik ledninger, stik og spole. Disse alene skal netto en signifigant gevinst i både magt og brændstof økonomi.

Overdrive

De enkelt bedste ændring for at få miles per gallon på billige har fik at blive overgear transmission. Moderne overdrive transmissioner kan øge brændstof økonomi af mere end 50 procent på nogle stærkt rettet biler, men 25 procent er mere gennemsnitlig. Udskifte din gamle transmission med en 5-trins stick eller fire-trins overdrive for at se massive gevinster i økonomien, og gå efter en med en lås-up momentomformer for ultimative effektivitet.

Brændstofindsprøjtning

Brændstofindsprøjtningssystemer er meget billigere end de var for et par år siden. Udskiftning din karburator med en stand-alone brændstofindsprøjtning system som dem, der sælges af Accel, vil Holley og Edelbrock give imponerende resultater. Hvis du er elektronisk tilbøjelige, gør MegaSquirt en build-det-selv brændstofindsprøjtning computer, der kan spare dig hundredvis eller endda tusindvis over andre kommercielt tilgængelige system.

Lightening

Overveje at udskifte nogle af dine gamle metalplader med ny glasfiber eller kulfiber stykker. Disse komponenter ikke kun ser cool, men kan spare nogle alvorlige vægt; et vedvarende problem på klassiske biler. Udskiftning af motorkomponenter med aluminium enheder vil ikke kun netto forbedringer i hestekræfter og håndtering, men kan tage flere hundrede brændstof-sugende pounds off din ride.

Suspension

Ved at reducere frontareal, forvente at se en stigning i MPG når du sænke din bil. En lavere bil fortrænger mindre luft end en højere, hvilket resulterer i nogle alvorlige gevinster i highway kilometertal. Dette gælder især, hvis du kører en boxy, høj-ridning lastbil. Overvej at installere en moderne luft-ride suspension for Vejbump clearing højde eller highway cruising effektivitet ved et tryk på en knap.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com