Sådan Ping ved hjælp af Terminal App på en Mac

May 6

Sådan Ping ved hjælp af Terminal App på en Mac

Brug for hjælp til fastlæggelse af, om et websted, e-mail-server, printer, filserver eller anden computer er online? Ved hjælp af kommandoen Ping, kan du teste nogen IP-adresse eller URL. Ping-kommandoen sender pakker (mest basisenheden oplysninger sendes på et netværk) til at teste forbindelsen mellem din computer og den angivne adresse. Ping returnerer også hastigheden af transaktioner mellem computeren og destinationen, giver en klarere idé om forbindelsesproblemer. Da kommandoen ping kan køres fra programmet Terminal, som leveres som standard med OS X, der er ingen yderligere software kræves.

Instruktioner

1 Starte hjælpeprogrammet Terminal i Utility mappe i mappen programmer.

2 Skrive ordet "ping" (uden anførselstegn), efterfulgt af domæneadresse (uden «««http://) eller IP-nummer. For eksempel, for at pinge pingtest.net med websted, skrive i "ping www.pingtest.net" (uden anførselstegn). Du kan også bruge følgende indstillinger med kommandoen ping:

c [antal]: Dette vil angive antallet af pakker til at sende og derefter stoppe ping processen automatisk. For eksempel, "ping -c 3, www.pingtest.net" vil stoppe efter tre pakker afsendes.

Jeg [nummer]: "i" står for mellemrum og angiver antallet af sekunder i mellem at sende hver pakke. Bemærk: Du kan også kombinere disse indstillinger. For eksempel, "ping -c 3 -i 5, www.pingtest.net" vil sende 3 pakker og vente 5 sekunder i mellem hver enkelt.

3 Hit "return"-tasten for at køre kommandoen. Terminalen vil fortsætte med at pinge, returnerer resultatet af hver pakke, der sendes, før kommandoen er annulleret.

4 Evaluere resultaterne af ping. Hvis "Anmodning timeout..." er vendt tilbage, så pakken ikke blev modtaget af den destination, der er angivet. Ellers vil blive returneret størrelsen af pakken samt IP-adressen og hastighed af fremsendelsen.

5 Annullere ping. Hvis du ikke har angivet et bestemt antal pakker til at sende, så stop ping processen ved samtidigt at trykke på Control + Z på tastaturet.

Tips & advarsler

  • Flere muligheder kan findes ved at skrive i "mand ping" i terminal-vinduet. Ping kan også gøres ved hjælp af Network Utility ansøgning, der kommer med OS X.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com