Hvordan til at bryde en bil leasingkontrakt i Canada

September 22

Hvordan til at bryde en bil leasingkontrakt i Canada

Instruktioner

• Returnere bilen og betale de tidlige ophør på lejekontrakten. Det kan være meget dyrt og ikke bør overvejes undtagen som en sidste udvej.

• Flytte ind i en ny lejekontrakt med den samme forhandler, hvis du er på udkig efter en ny bil-indstilling, men ikke er bekymret over prisen. Hvis du kommer til slutningen af din lejekontrakt, er mange canadiske bil sælgere villige til at segue du ind i en ny lejekontrakt uden straffe dig til ikke at udfylde den forhenværende sig.

• Indlede en buyout. Det betyder, at du betaler en fast sats for den værdi, bilen har mistet, da du fjernede det fra partiet. I Canada, hvor temperaturerne kan være frigid om vinteren og våde vejr kan føre til salt skade og rust, kan du nødt til at betale mere i en buyout fordi der vil være ekstra slid på bil.

• Finde nogen er villige til at overtage lejemålet. Hvis du kontakter en lease overførsel selskab, kan de opkræve dig op til $300 til at matche dig med en person, der ville være villige til at påtage sig din lejekontrakt, forlader du fri af forpligtelsen. Vedkommende vil have at underkaste sig en kredit check.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com